Evet yeterli olacaktır. Ping değerleriniz ortalama 15-20 ms ise fazla sorun yaşamazsın.Merhaba internet hızım;
Download : 25mbps
Upload : 3.45mbps
Sizce 720p60fps için sizce bu upload yeterli olur mu?
Ya da hangi görüntü kalitesi için yeterlidir
dostum bitrate olarak en fazla 2000 civarı verebilirsin bu da bir süre çünkü bir süre sonra düşer besela ben de 10 upload var ben 6000 bitrate kadar rahat verebiliyorum ve benim sabit ama senin intine bağlıMerhaba internet hızım;
720p 60fps olmaz ama internetini 10 download 10 upload yaparsan 720p48 verebilirsin 3500 bitrate ile birlikte güzel bir yayın yapabilirsin ??Merhaba internet hızım;
Taahadüt ne zaman bitecek?türk telekom
Bu download upload ayarlarını internet sağlayıcını arayarak güncelleyebiliyorum değil mi? Yoksa başka ayarı var mı?720p 60fps olmaz ama internetini 10 download 10 upload yaparsan 720p48 verebilirsin 3500 bitrate ile birlikte güzel bir yayın yapabilirsin ??
Bittiği zaman Turknet'e geçerseniz 76 liraya daha yüksek hızlara sahip olabilirsiniz.Bir sene falan heralde![]()
Taahhütün bitmis ise şubeye giderek paketlere bakabilirsin ordan değiştirebilirsin ama istersen 170tl verebilirsen Turkcell suberbox 10 download 10 upload aladabilirsinBu download upload ayarlarını internet sağlayıcını arayarak güncelleyebiliyorum değil mi? Yoksa başka ayarı var mı?