Neler Yeni

Twitch kara para.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
muhalefet beceriksiz diyosun hem terbiyesizsin hem aptalsın gül gül 2023te kim gülcek gör
saygılı konuşmayı becerek kadar düşünemiyorsun bile adminler gereğini yapar sana , fikir üretemiyen sadece hakaret etmekten anlayan sizlerden çok çekti ülke

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben hakimim ve izleniyor. Monero gibi coinler izlenemiyor.
Atı alan zaten üsküdarı geçmiş milyonlarca dolar kaldırmışlar youtube da telif üzerinden e ticaret sitesinde olmayan ürün satın alarak bile bu tarz olaylar yapiliyormuş trajikomik.

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
saygılı konuşmayı becerek kadar düşünemiyorsun bile adminler gereğini yapar sana , fikir üretemiyen sadece hakaret etmekten anlayan sizlerden çok çekti ülke
20yıldır ülkeye dünyanın en kötü asfaltını yapıp hani o almanların kaç yıllık asfaltlarının durduğu dünyada 2 yılda bir asfalta yama yapılıyo ora ayrı mesela size karşı artık saygılı olmuyorum aciz insanlarsınız göremiyosunuz öğrenmemişsiniz ve muhtemelen öğrenemeyeceksiniz sizin sayenizde bu ülkenin gençlerinin nerdeyse hiçbirinin gelecek planı tr de yaşamak değil ama suçlu yine biziz

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
20yıldır ülkeye dünyanın en kötü asfaltını yapıp hani o almanların kaç yıllık asfaltlarının durduğu dünyada 2 yılda bir asfalta yama yapılıyo ora ayrı mesela size karşı artık saygılı olmuyorum aciz insanlarsınız göremiyosunuz öğrenmemişsiniz ve muhtemelen öğrenemeyeceksiniz sizin sayenizde bu ülkenin gençlerinin nerdeyse hiçbirinin gelecek planı tr de yaşamak değil ama suçlu yine biziz
ben sana nediyem hala hakaret etmeye devam ediyorsun , yok aciz yok öğrenmemişsiniz vs. hakaret edersen tabi suçlu olursun , demagoji yapma yok biz suçluymuşuz , insanları da seçim haklarından dolayı suçlayacak kadar geri kalmışsın , hani övünüyorsunuz yaaa seçme seçilme hakkını biz getirdik bu ülkeye diye bari savunduğunuz değerlere saygı duyun biraz

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
ben sana nediyem hala hakaret etmeye devam ediyorsun , yok aciz yok öğrenmemişsiniz vs. hakaret edersen tabi suçlu olursun , demagoji yapma yok biz suçluymuşuz , insanları da seçim haklarından dolayı suçlayacak kadar geri kalmışsın , hani övünüyorsunuz yaaa seçme seçilme hakkını biz getirdik bu ülkeye diye bari savunduğunuz değerlere saygı duyun biraz
valla ben övünmüyom eskiden insanlar cahildi ama ***** değildi şimdi tam tersi moderatör herşeyi agresif diye şey ediyon ne alakası var bu insana nasıl cevap veriyim

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
valla ben övünmüyom eskiden insanlar cahildi ama ***** değildi şimdi tam tersi moderatör herşeyi agresif diye şey ediyon ne alakası var bu insana nasıl cevap veriyim
bak hakaret etmeden tartışmak diye bir şey var insanlara fikirlerini anlatırken hakaret etmek seni direk haksız konuma düşürür daha şu en basit olayı kavrıyamamış çok insan var bu internet aleminde neyse. Sen beceriksiz muhalefet dememe kızdın , 20 yıl diyorsun , bu 20 yılda sayısız sıkıntılar hatalar oldu sayısız , ekonimi şuan insanların gırtlağına çökmüş durumda enfilasyon da yanında , eğitim desen emin ol kimse beğenmiyor çok az beğenen var eğitimi bu kadar olaya rağmen muhalefet seçim kazanamıyorsa gerçekten bir şeyleri beceremiyorlar demektir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Top Bottom