TYT PROBLEMLER KİTAP SEÇİMİ YARDIM

Clausx

80+
Reaksiyon skoru
33
Elimde geçen seneden aldığım rehber matematik 0 dan problemler kitabı var hiç çözülememiş
Ama herkes bıyıklı matematik 10 günde problemler diyor sizce rehberinkin cozsem verin alirmiyim yeni kitap almaya gerek varmı

Barış problemlerin ve 3D Tyt de ki problemlerin Türkçesi bozuk kafayı yedirtecek düzeyde soruyu sadece yazan çözebilecek gibi. Ben geçen yıl bıyıklı matematik problemler ve bilgi sarmal problemleri bitirdim sınavda 8-9 tane yaptım bilgi sarmal pek zorlayıcı değil kolay-orta seviye (simülasyon testleri orta). Fullemek için orijinal olabilir. Problemlerde Tyt kampından bitirip Tyt soru bankasından sorularını çözüp problem soru bankasında rütine bağlamak gerek. 3D veya barış çelenk bence gerçekten insanı geliştiriyor ama bilseydim bu kadar Türkçesinin bozuk ve inanılmaz zor soruları olduğunu orijinal aldırdım

ikiside iyidir sana kalmış çözülmemiş varsa paranı harcama onu bitir sonra kolay çöz

Elimde geçen seneden aldığım rehber matematik 0 dan problemler kitabı var hiç çözülememiş
Ama herkes bıyıklı matematik 10 günde problemler diyor sizce rehberinkin cozsem verin alirmiyim yeni kitap almaya gerek varmı
Onu çöz kolay gelirse bilgi sarmal veya orijinal alabilirsin seviyeni bilmediğim için kesin yardım edemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,062
Üyeler
184,380
Son üye
ROYEL
Geri