Yardım U12A yerine Arctic Liquid Freezer III Pro 360 alınır mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar ben Noctua soğutucu kullanıyorum memnunum. Fakat bazen spike atıyor AC:Odyssey oynarken %100 kullanıma geliyor 105W harcıyor anlık ve 86 dereceye kadar çıkıyor sonra iniyor. Bu normal mi yoksa daha iyi bir soğutucu daha serin tutabilir mi? Almışken en iyisini alayım diyorum Arctic Freezer 360 Pro alsam sıcaklıklar ne kadar fark eder? İşlemci 9800X3D.

Arkadaşlar ben Noctua soğutucu kullanıyorum memnunum. Fakat bazen spike atıyor AC:Odyssey oynarken %100 kullanıma geliyor 105W harcıyor anlık ve 86 dereceye kadar çıkıyor sonra iniyor. Bu normal mi yoksa daha iyi bir soğutucu daha serin tutabilir mi? Almışken en iyisini alayım diyorum Arctic Freezer 360 Pro alsam sıcaklıklar ne kadar fark eder? İşlemci 9800X3D.
U12A değiştir tabii 360 sıvı soğutma daha iyi olur.

Sen ona yapabiliyorsan fan takviyesi yap kasaya. Üstte 2 tane egzoz tak değerlere bir bak bakalım önce. Ayrıca soğutma bloğunun işlemciye tam temas ettiğinden emin ol. Macun olarak varsa kryonaut kullan yoksa mx-6 iş görür.
Kanka soğutma bloğunda sıkıntı yok termalde de yok. Nt-H2 var. Yetersiz mi kalıyor soğutucu emin olamadım. Cinebench testinde maksimum 90 gördü.

Onları birbirine takarsın bir giriş lazım olur yok mu hiç system fan girişin olmazsa bir tanede çoklayıcı alırsın.
Hocam peki Arctic 360 PRO alsam ne kadar sıcaklık farkı olur?

Geri