Üç sıvı soğutma arasında kaldım.

deniz61ts

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
4000
Bu üçü arasında kaldım. MSI tarafında memnun olmayanlar var, gıgabyte bıraz tuzlu geldi, enermaxda stok yok. Sizce enermax stoğu mu beklemeliyim, MSI mı alayım yoksa gıgabyte mi? Eğer 4k seviyelerinde sessiz çalışan sorun yaratmayacak 360mm soğutma öneriniz varsa alabilirim.

Bu üçü arasında kaldım. MSI tarafında memnun olmayanlar var, gıgabyte bıraz tuzlu geldi, enermaxda stok yok. Sizce enermax stoğu mu beklemeliyim, MSI mı alayım yoksa gıgabyte mi? Eğer 4k seviyelerinde sessiz çalışan sorun yaratmayacak 360mm soğutma öneriniz varsa alabilirim.

ses konusunda bilgim yok alternatif fp olarak bişiler bakmaya çalıştım gözeme çarpan iyi markalardan atıyorum siz incelelemerine ayrı bakın gaming genden nakit alırsanız izyco komboları forumda bolca var farklı 1 2 sıte bırlestırıp daha uyguna alanlar var bilginiz olsun

Yalnız radyatör biraz kalın kasanıza sığıp sığmadığından emin olursanız alınır.
çok uyguna gelıyor aslında suan buna daha yakınım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,069
Üyeler
175,160
Son üye
Ogydh
Geri