Neler Yeni

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Tek başına AV yeterli değil. Ateş duvarı(Firewall) kullanılması da lazım. İçerisinde hem AV hem FW hemde diğer birçok özelliğin entegre bulunduğu COMODO Internet Security tercih edilebilir. Mümkünse Cloud tabanlı AV'leri tercih edin. CIS'yi kurduğunuzda THE_MILLER'ın önerdiği konfigürasyon ayarlamalarını yaparsanız sisteminizi oldukça sağlam bir şekilde korumaya alırsınız.

Antivirüs'den önce iş sizde bitiyor, ayık ve uyanık olmanız gerekir. THE_MILLER'a gelirsek; kendisi COMODO Malware Researcher Group'ta çalışmakta. Kendisine iş hayatında başarılar dilerim. Her zaman örnek aldığım ve almaktan vazgeçmeyeceğim bir abimdir.

Kaspersky kullanacaksanız, Kaspersky Internet Security'yi kullanmanız tavsiye edilir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Treyarch böyle bilgilimi la?

Merhaba Tigerkampfwagenharun Von Bismarck,

THE_MILLER hocamın CW'ye katılım tarihi 1 Kasım 2006. THE_MILLER hocam tahminimce aşağı yukarı 15-16 senedir bu işlerle uğraşmakta. 37 yaşında, yıllarını bu işe adamış biri ile beni kıyaslamanız doğru değil. Üslup biçiminizi de düzeltmeniz gerekmekte.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhaba Tigerkampfwagenharun Von Bismarck,

THE_MILLER hocamın CW'ye katılım tarihi 1 Kasım 2006. THE_MILLER hocam tahminimce aşağı yukarı 15-16 senedir bu işlerle uğraşmakta. 37 yaşında, yıllarını bu işe adamış biri ile beni kıyaslamanız doğru değil. Üslup biçiminizi de düzeltmeniz gerekmekte.
Desene adamın senin yaşın kadar deneyimi var.
The miller hocama haksızlık etmişim buradan özrü diliyorum.

Top Bottom