Ücretsiz çakmak nasıl kullanılır? ( Rehber)

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
Herkese merhaba yine sigma zenci size güzel bir rehber ile geldi. Örneğin sigaranız var ama çakmağınız yok çakmak almanıza gerek yok bakkala gidin çakmağı alın sigaranızı yakın yerine geri koyun bu sayede çakmak almanıza gerek kalmayacak afiyet olsun

Not: Eğer bakkal sahibi sizi vurursa veya döverse sorumluluk kabul etmiyorum.

Yada yere oturup şapka koyun birkaç saatte yüzlerce çakmak alacak kadar para kazanabilirsiniz pardon para cukkalayabilirsiniz..

(Önermiyorum dilenmeyin ,dilenciye para vermeyin-ihtiyacı olana verin tabi ki ama dilenci ye asla - zaten paraya ihtiyacı olan bir şey satar para kazanmaya çalışır en kötü zaten para isterken bir insanın mimiklerinden anlayabilirsin)

Niye boyle Seyler ile urasiyorsunuz Daha Kolayi var
oldugunuz yerde Etrafa Bakinin Bir tane CTRL+C CTRL+V Elaman Gorursunuz illa gormesseniz 2dk yuruyun gormeme ihtimaliniz yok Sonra ''Selamun Aleykum Reis Cakmagin Var MI ?'' Diye Sorun %99.99 Ihtimal ile cakmagi size verecek sigaranizi yaktiktan sonra ''Eyvallah Reis'' Diyin Bu kadar.

Not: Sigara Kuyllanmiyorum XD

Herkese merhaba yine sigma zenci size güzel bir rehber ile geldi. Örneğin sigaranız var ama çakmağınız yok çakmak almanıza gerek yok bakkala gidin çakmağı alın sigaranızı yakın yerine geri koyun bu sayede çakmak almanıza gerek kalmayacak afiyet olsun

Not: Eğer bakkal sahibi sizi vurursa veya döverse sorumluluk kabul etmiyorum.
Bakkal Sahibiyim dövüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,762
Üyeler
184,214
Son üye
Mustafa.czd
Geri