Instagram Ücretsiz edit programı önerisi.

orion1205

80+
Reaksiyon skoru
0
Capcutda her şey para oldu artık premier pro bilgisayar kaldırmıyor kötü bir bilgisayarım var kasmasın diye premier pro cc 2015 indirdim ama orda bile videoda bazen kasıyor bana önerebileceğiniz sistemimde kasmayacak bir program var mı çok detaylı bişey istemiyorum orta seviyede videolarımı editlesem yeter.

Davinci resolve. Genelde bence en mantıklısı. Ücretsiz sürümünde çoğu şeyi yapabiliyorsun

Capcutda her şey para oldu artık premier pro bilgisayar kaldırmıyor kötü bir bilgisayarım var kasmasın diye premier pro cc 2015 indirdim ama orda bile videoda bazen kasıyor bana önerebileceğiniz sistemimde kasmayacak bir program var mı çok detaylı bişey istemiyorum orta seviyede videolarımı editlesem yeter.
ilgilendigim ve anladıgın dal degil ama,
buradan free, 1 yıl veya omurboyu lisan seklinde programlar var.
işine yararsa

Belki ucuza CapCut Pro için aylık veya yıllık kodlar satın alabilirsin. Araştır bence illa ki satan vardır.

Bu programı çok övüyorlar, adobe prem. en yakın program bu diyorlar ve açık kaynak tamamen ücretsiz...:

2026-01-25_20-52.webp

2026-01-25_20-57.webp

Windwos destekli sürümü de varmış ama linux sürümü ile windows sürümü farklı çalışır, hız bakımından yani...

Geri