Ücretsiz hafif antivirüs önerisi

JoHeeJi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle belirtmeliyim ki Kaspersky ve Bitdefender önermeyin kurulumda sıkıntı yaşadım. Çok ram harcıyorlar. Hafif antivirüs önerir misiniz oyun oynarken kastırmayacak. Avast ve AVG, Panda arasından hangisini önerirsiniz?

Windows kendisi gayet yeterli ila indirmek istiyorsan malwarebytes

nasıl değil virustotalda rootkit hiçbiri bulmayan tek bulan malwarest di
Sadece tarama yapabiliyorum aktif olarak koruması yok. Avast ve AVG, Panda arasından hangisi önerirsin? Aktif koruması olan antivirüs istiyorum iyi olabilir ama hafif olsun. Tanınmadık olmasın popüler olsun.

Comodo veya Panda
*
Online olarak ise eset, KASPERSKY, Dr.web,
Malware için adw
Tespit için Rkill
Aktif windows defender kalıp bunlarla da ilerleyebilirsiniz.

Sadece tarama yapabiliyorum aktif olarak koruması yok. Avast ve AVG, Panda arasından hangisi önerirsin? Aktif koruması olan antivirüs istiyorum iyi olabilir ama hafif olsun. Tanınmadık olmasın popüler olsun.
ben AVG yi bilmiyorum ancak arkadaşım avast kullanıyor. Kripto için kullanıyor ve memnun gibi gözüküyor kasmasıyla ilgili hiç şikayet duymadım

Comodo veya Panda
*
Online olarak ise eset, KASPERSKY, Dr.web,
Malware için adw
Tespit için Rkill
Aktif windows defender kalıp bunlarla da ilerleyebilirsiniz.
Panda iyi koruyor mu? Devre dışı bırakmıştım korsan oyun indirdiğimde çakıştılar defender ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben AVG yi bilmiyorum ancak arkadaşım avast kullanıyor. Kripto için kullanıyor ve memnun gibi gözüküyor kasmasıyla ilgili hiç şikayet duymadımKr
Kripto derken ne demek istiyorsunuz?

AVG ve AVAST aynı firmanın,
Panda dome kullandım. Ama yetersiz kalabilir.
AVTEST lerce çoğu 6 puanlı.
Comodo ise istatistik ve ücretsiz hizmeti ilgi çekiyor.
Ben destek amaçlı hitmanpro, rkill, spybot S&D yedekte tutuyorum.
Bazıları birbirini pua yada pup görür. Onları istisnaya almak gerekebilir. Aynı anda kurulu olmaması lazım antivirüslerin biri varsa diğeri bayrağı devralmalı yoksa sistemi arızaya sokabilirler.

AVG ve AVAST aynı firmanın,
Panda dome kullandım. Ama yetersiz kalabilir.
AVTEST lerce çoğu 6 puanlı.
Comodo ise istatistik ve ücretsiz hizmeti ilgi çekiyor.
Ben destek amaçlı hitmanpro, rkill, spybot S&D yedekte tutuyorum.
Bazıları birbirini pua yada pup görür. Onları istisnaya almak gerekebilir. Aynı anda kurulu olmaması lazım antivirüslerin biri varsa diğeri bayrağı devralmalı yoksa sistemi arızaya sokabilirler.
Avast tavsiye eder misin?

Avast tavsiye eder misin?
AVG daha iyi.
Avast false positive virüs yerlestirebiliyor.
Sürekli satın al promosyon vs göreceksin.
Ayrıca sistemin yavaşladı diyip seni tedirgin edecek. Hafif mi bence değil.

Tek beğendiğim kısmı önyükleme taramalarıydı. Sonra mining virüsü çıkardı Chan diye ve sürekli onu ileri sürdü. AVG o konuda daha rahat davrandı.

Malwarebytes, KASPERSKY, Eset Online ve Comodo benim listemde.
Sürekli çalışsın diyorsan windows defender kalsın bunların online taramalarını riskli günlerde açarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri