bütçeForza Horizon Ets gibi oyunlarda kullanmak için alıcam, ama çok pahalı fiyatları en ucuz şekilde sadece hevesimi alsın yeter. Ucuz olsun lütfen
180 derece bu direksiyon seti haberiniz olsun.90 derece olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kontorland FT-093 Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kontorland FT-093 Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Kontorland FT-093 Direksiyon Seti özelliklerini incele, 2.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
90 derece90 Derece ne oluyor hocam tam bilmiyorum
Hocam max böle 150-200 olursa.
sadece sağa dönebilecek ama size attığım linkte 180 derece olabiliyor180 derece bu direksiyon seti haberiniz olsun.
90 derece![]()
snopy v5h bulursanız 2.el hocam başkada yok o fiyata ve forza oynayamazsınız bu fiyattaaki ditreksiyonlarla90 Derece ne oluyor hocam tam bilmiyorum
Hocam max böle 150-200 olursa.
90 Derecenin ne demek olduğunu biliyorum, direksiyon setinde ne anlama geldiğini tam bilmiyorum dalga geçmeye geldiyseniz yazmayın. Yarım şekildemi dönebiliyor yani180 derece bu direksiyon seti haberiniz olsun.
90 derece Alıntıyı görüntüle
aynen hocam anlatamayacağımı düşündüğüm için resim attım özür dilerim dalga geçmek gibi bir amacım yoktu90 Derecenin ne demek olduğunu biliyorum, direksiyon setinde ne anlama geldiğini tam bilmiyorum dalga geçmeye geldiyseniz yazmayın. Yarım şekildemi dönebiliyor yani
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...el-180-derece-direksiyon-seti-932967472/detay Bu alınır mı?snopy v5h bulursanız 2.el hocam başkada yok o fiyata ve forza oynayamazsınız bu fiyattaaki ditreksiyonlarla
yani bu fiyata alınır ama forzada sıkıntı olabilir