iyi kazık yemişssinrdr2 30 TL ben şahsen inanmadım daha dün steamden 300 TL ye aldım.
Kanka buralara hiç girişmeUcuz bir oyun satın alma indirme sitesi buldum güvenilir mi? linki veriyorum baka bilirmisiniz
En Ucuz Oyun Hesapları
Steam Oyunlarını %70 İndirimli Satın Al, Güvenilir ve Anında Teslimat Garantisiyle Daima Hizmetinizde. Hemen Predunyam'dan İndirimli Steam Oyunu Satın Al.predunyam.com
Bu tür şeyler geforce now gibi şeylerin kullanımı için mantıklıKlasik çalıntı hesap veren sitelerden. açıklamaya bakarsanız çevrımdışı oynanabilir yazıyor aynı hesabı sizinle birlikte belki 100 kişi kullanıyor. buna bulaşmak yerine korsan kullanın aynı şey.
Kanka hesapmı veriyor onlardaKanka buralara hiç girişme
ucuzrandomkey.com ve oyuncustore.net den al 2 sitedende defalarca kez aldım sorun yaşamadım.
kazıkmı ne alakaiyi kazık yemişssin
belli ki tam fiyatında almışsın indirmide alsaydın yarı fiyatına alıcaktın..kazıkmı ne alaka
Çalıntı hesap veriyorlar hesap 2 gün sonra gidiyor yeni hesap istiyorsunuz 1 gün sonra veriyorlar kaydınız da gidiyor sonra o hesap da 2 gün sonra gidiyorUcuz bir oyun satın alma indirme sitesi buldum güvenilir mi? linki veriyorum baka bilirmisiniz
En Ucuz Oyun Hesapları
Steam Oyunlarını %70 İndirimli Satın Al, Güvenilir ve Anında Teslimat Garantisiyle Daima Hizmetinizde. Hemen Predunyam'dan İndirimli Steam Oyunu Satın Al.predunyam.com
Istersen ucuz fiyata gamepass satabilirim.Knk iade ettim eyw game pass alırım veya indirim gelince alırım
Deniz toma varsa zaten güvenmeHocam site başlığı Deniz TOMA ünlü birinin sponsoru olabilirmi