- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,388
uyumlu olmayabilir ama xbox için dememiş.Bunu öneririm dediği xbox uyumlu değil ps3 şemasında pcde çoğu oyuna uyumlu değil
uyumlu olmayabilir ama xbox için dememiş.Bunu öneririm dediği xbox uyumlu değil ps3 şemasında pcde çoğu oyuna uyumlu değil
bu fiyatta xbox uyumlu çok bulunmuyor ben oyna bakmadan philips marka aldım ama çok sıkıntı olmadıBunu öneririm dediği xbox uyumlu değil ps3 şemasında pcde çoğu oyuna uyumlu değil
uyumlu değil ve x inputBunu öneririm dediği xbox uyumlu değil ps3 şemasında pcde çoğu oyuna uyumlu değil
bu fiyatta xbox uyumlu çok bulunmuyor ben oyna bakmadan philips marka aldım ama çok sıkıntı olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uyumlu değil ve x input
yazıyorkendi sitesinde yamıyor fakat benimde beynim yandıSnopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad - Rampage
www.rampage.com.tr
uyumlu olmayabilir ama xbox için dememi
xbox uyumluysa pc'ye de tam uyumlu oluyor ?uyumlu olmayabilir ama xbox için dememiş.
Ps 3 şemasını kabul etmeyen oyunlar çok nadir bu fiayattada böyle eksikler normal.xbox uyumluysa pc'ye de tam uyumlu oluyor ?
Destekliyormuş xinput o demekmişxbox uyumluysa pc'ye de tam uyumlu oluyor ?
destekliyorsa bile oyundaki tuşlar abxy gamepaddekiler kare üçgen vs olacakPs 3 şemasını kabul etmeyen oyunlar çok nadir bu fiayattada böyle eksikler normal.
Destekliyormuş xinput o demekmiş
İki gamepadide kullandım tuş konusunda sıkıntı yaşamadım sadece alışmak biraz sürüyordestekliyorsa bile oyundaki tuşlar abxy gamepaddekiler kare üçgen vs olaca
Senin önerin var mı ?destekliyorsa bile oyundaki tuşlar abxy gamepaddekiler kare üçgen vs olacak
ben olsam garantisi devam eden ikinci el f310 alırdım sıkıntı çıkarsa logitech yenisini her türlü gönderiyor zaten.
200 tlbütçe nekadar bana göre 200tl ucuz bir fiyat size göre ucuz nekadar