Neler Yeni

Ucuza xbox game pass?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
Xbox cloud gaming için ucuza game pass ultimate satan bir yer varmı? Güvenilir bir yer.

Sevenops

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gürkan rıza kılıç
İtemsatış Game Pass Link

Uygun fiyata istediğiniz hesapta kullanabileceğiniz Game Pass kodlarını buradan alabilirsiniz. Ama sadece PC için geçerlidir ve mevcut bir Game Pass aboneliğiniz varsa iptal edip kodu kullanmanız gerekmekte.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
İtemsatış Game Pass Link

Uygun fiyata istediğiniz hesapta kullanabileceğiniz Game Pass kodlarını buradan alabilirsiniz. Ama sadece PC için geçerlidir ve mevcut bir Game Pass aboneliğiniz varsa iptal edip kodu kullanmanız gerekmekte.
Hocam bunun 3 aylığı var mı? baktım fakat bulamadım. Genelde 3 aylıklar hesap şeklinde veriliyor. Hesap şeklinde istemiyorum. Uygun bulursanız 3 aylık kod şeklinde atar mısınız?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İtemsatış Game Pass Link

Yeni hesap gerektirmez yazıyor iptal kodu yerine yeni bi hesap açsam ki gene dediğim şeye geliyor

Sevenops

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gürkan rıza kılıç
Hocam bunun 3 aylığı var mı? baktım fakat bulamadım. Genelde 3 aylıklar hesap şeklinde veriliyor. Hesap şeklinde istemiyorum. Uygun bulursanız 3 aylık kod şeklinde atar mısınız?
Hocam maalesef 3 aylık kod piyasası sizin dediğiniz şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni hesap gerektirmez yazıyor iptal kodu yerine yeni bi hesap açsam ki gene dediğim şeye geliyor
Bu kodlar yeni hesap açmak istemeyenler için zaten her hesapta kullanabileceğiniz türden.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Top Bottom