🔥İndirim Ugreen Type-C 3.5mm Çevirici Aux Kablo 180 TL

Sendekinde telefon için hem type c hem jak var daha işlevsel aslında. Kalite olarak bi fark olacağını düşünmüyorum. Taktığın kulaklıkta ses seviyesi düşmüyorsa bi sıkıntı yoktur bence. Basit mantıklı şeyler zaten. Artık üçüncü bilinmeyen markalarda değişik bi şekilde iyi yapıyorlar.
He dersen bu yer kaplıyor öbürü tekli işime gelir anca öyle farkı olur bence
görselini paylaştığım ürün için dedim. belkin de telefonum Android olduğu için büyük ihtimalle ufak cızırtı yapıyor. bide ugreen deneyeyim bakalım

Paylaşım için teşekkürler. Çok yüksek ses kalitesi beklentisi yoksa gayet iyi ürün, paylaşım için teşekkürler. İyi dac olsun deyince zaten 20 dolar altında yok.

Son düzenleme:
Ayrıca aynı işe 100 TL civarına yapan bir sürü ürün var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akakçe grafiğine bakar mısın?
Ona bakarsan 50tl ye de var.Bu dönüştürücü kablolarda kalite önemli.Bu bile o kadar iyi değilken 100tlye de var diyorsun

DAC çipi yokmuş bunda, alacaklar dikat etsin. S20 ve üzeri telefonlar için uyumsuz olduğunu söylemişler.

Ugreen kalitesini diğer ürünlerle kıyaslamayın. O zaman en kötü ürünleri (en ucuz) alın öyle kullanın. Kaliteli kablo ile ucuz kablo bir olur mu? Ses kalitesini ve ömrünü baya bir etkiler. Neyse siz diğer ürünlere yönelin beğenmiyorsanız almayın. Aynı ürün daha ucuz olsa da itiraz etseniz anlam veremiyorum gerçekten.

dji action 4 aksiyon kamerası için mikrofon çeviricisi olarak çalışır mı ki

Bilgili arkadaşlara bir soru sorsam type-c bağlantılıyken equalizer ayarını nasıl yapıcaz? Benim laptop 3.5te açıyor dtsx için ayarları harici dac type-c için neyle yapmam lazım

Geri