Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 635
S24 FE'ye kablolu kulaklık taksam çalışır mı bununla?
görselini paylaştığım ürün için dedim. belkin de telefonum Android olduğu için büyük ihtimalle ufak cızırtı yapıyor. bide ugreen deneyeyim bakalımSendekinde telefon için hem type c hem jak var daha işlevsel aslında. Kalite olarak bi fark olacağını düşünmüyorum. Taktığın kulaklıkta ses seviyesi düşmüyorsa bi sıkıntı yoktur bence. Basit mantıklı şeyler zaten. Artık üçüncü bilinmeyen markalarda değişik bi şekilde iyi yapıyorlar.
He dersen bu yer kaplıyor öbürü tekli işime gelir anca öyle farkı olur bence
Ona bakarsan 50tl ye de var.Bu dönüştürücü kablolarda kalite önemli.Bu bile o kadar iyi değilken 100tlye de var diyorsunAyrıca aynı işe 100 TL civarına yapan bir sürü ürün var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akakçe grafiğine bakar mısın?
DAC falan yok dümdüz kablo, tipi güzel sadece. Bomboş konu bomboş fiyatOna bakarsan 50tl ye de var.Bu dönüştürücü kablolarda kalite önemli.Bu bile o kadar iyi değilken 100tlye de var diyorsun
DAC olan kabloyu 180 e bul bende alayım .DAC falan yok dümdüz kablo, tipi güzel sadece. Bomboş konu bomboş fiyat
Aynısı bende var sesi az.belkin marka aynı bu girişleri olan dönüştürücüm var. ugreen daha iyi olabilir diyerekten bunu aldım iptal edeyim mi yoksa daha mı iyidir.
ugreen için mi diyorsunuzAynısı bende var sesi az.