Neler Yeni

Ülkenin serserileri?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
yilbasi diye herkes sokaga dokulmus serserisi iti kopugu ne ararsan var disarda sevgilim kuzenleriyle dışarı çıkmak istedi yalniz birakmam normalde asla ama bugun yaninda olamadim zaten tek basina olmayacagi icinde birsey olmaz dedim telefonda her dakika konustuk hic kapatmadik nolur nolmaz benle sesli konusmasina ragmen bu ulkenin insani sasirtmiyo sayamadigim kadar serseri laf atti birde geç saatlerde olsaydi dusunemiyorum onunda moreli bozuldu eve gitti erkenden fakat bu ulkenin ne genci ne yaslisi ıslah olmaz en son bi firsat buldum evine kadar birakiyim diye yanina gittim ben gidene kadar kocaman adamim beni gasp edeceklerdi artik onun yanında olmama ragmen laf atan serseriler oldu hayatimda ilk kez bu kadar insanlarla tartistim bu ulkeden umudu zaten coktan kesmistim artik gelecek nesildende suanki nesildende kiyamet gunune kadar gelecek nesildende hic bir halt olmayacagini iyice anladim paylasmak istedim iyi forumlar herkese
O da bir şey mi kız arkadaşım dediğim kızı evinde ilişki yaşarken yakaladım bu gece ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da bir şey mi kız arkadaşım dediğim kızı evinde ilişki yaşarken yakaladım bu gece ..
Ve ben psikolojik rahatsızlık yaşayan biriyim bunu bana nasıl yapar bilmiyorum çok kötüyüm

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Tümay
Bunlar insan değil. Bizde genciz ama kimsenin karısına kızına laf atmıyoruz. Ben gece yürürken önümde kadın varsa tedirgin olmasın diye hızlı yürüyüp onu geçiyorum. İnsanları gerçekten anlamıyorum. Bugün bende bir dayıyla tartıştım gerçekten yıllar sonra ilk kez bu kadar sinirlendim.

Ve ben psikolojik rahatsızlık yaşayan biriyim bunu bana nasıl yapar bilmiyorum çok kötüyüm
Geçmiş olsun kardeşim. Lafın bittiği yerdeyiz, diyecek bir şey bulamadım.

Kara*

80+ Silver

geçmiş olsun nasıl yapar değil en ufak bir şeyde kendisini nasıl bozduğudur birçok kızın yeni yıl totemidir bu. merak etme bizim de kız arkadaşımıza döşediler yeni yıl ayağına. 3 5 kuruş bıraksaydın masanın kenarına herkese anlayacağı muameleyi çekmedikçe yanan sen oluyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,619
Üyeler
164,347
Son üye
Ygzsen
Top Bottom