Ulugames yaz indirimleri

Mustiback

80+
Reaksiyon skoru
209
Güzel indirimler gözüküyor.Nano68in fiyatını beğendim. Ayrıca iyzico ve parolapara yapıp daha uyguna alabilirsiniz.

Kombo nasıl yapılır;

Öncelikle Parolapara-İyzico hesabınızın yeni olması ve kimlik onayının yapılması gerekir. İyzico hesabı oluşturduktan sonra kampanyalar bölümünde ilk sırada bulunan "Hoşgeldin" kampanyasına tıklayıp, katıl butonuna basın. Parolapara hesabınıza geçin ve sanal kart oluşturup, alacağınız ürün tutarınca bakiyenizi yükleyin. Ulugames web sitesinde ödeme alanına ilerleyin ve KAPLAN5 kodunu kullanın. Ardından "İyzico ile öde" seçeneği ile işlem yapın. Bu kısımda Parolapara kartınızı kullanarak işlem yaptığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmış oluyorsunuz ve cashbackler geliyor.

1.Parolapara 800/400 TL cashback

2.İyzico 1000/500 TL cashback

3. KAPLAN5 kodu (Bu kod kampanya süresince tüm ürünlerde %5 indirim yapar ve alt limiti yoktur)

Kampanyalar;

İyzico: https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tl

Parolapara:

Alıntı:indirimkaplani

Son düzenleme:
İyzico geçerli değildi en son ama fiyatlar harbi iyi düşmüş

Kampanya bitti mi bitmedi mi nasıl öğreniriz?
İlk alışverişe geçerli diyorlar hala ama baktım göremedim büyük ihtimalle ben kulladığım için göremiyorum.

bu mouse alınır mı? bir de yanına skatez alayım diyorum

Hangi klavye alınır

Güvenilir bir markamı
Evet
Hangi klavye alınır
nasıl bir şey istiyorsun bütçe nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu mouse alınır mı? bir de yanına skatez alayım diyorum
Ucuz yollu bozulunca üzülmem dersen alınır onu harici pek tavsiye etmiyorum

İyzico geçerli.
Denediniz mi? en son ürün alanlar 500tlyi alamamıştı

Zehirli oku yedik ipi floatı alayım bakayım nasıl bir şey

Denediniz mi? en son ürün alanlar 500tlyi alamamıştı

Zehirli oku yedik ipi floatı alayım bakayım nasıl bir şey
Denemedim ama hem site de hemde iyzico da geçerli olarak gösteriyor. Geçerli gösteripte para iadesi alınamıyorsa iyzicoya mail atın.

Benim adıma olmayan bir iyzico hesabı ile kendi parolapara hesabımı birleştirebiliyor muyum

Geri