Mustiback
80+
- Reaksiyon skoru
- 209
Güzel indirimler gözüküyor.Nano68in fiyatını beğendim. Ayrıca iyzico ve parolapara yapıp daha uyguna alabilirsiniz.
ulugames.com.tr
Kombo nasıl yapılır;
Öncelikle Parolapara-İyzico hesabınızın yeni olması ve kimlik onayının yapılması gerekir. İyzico hesabı oluşturduktan sonra kampanyalar bölümünde ilk sırada bulunan "Hoşgeldin" kampanyasına tıklayıp, katıl butonuna basın. Parolapara hesabınıza geçin ve sanal kart oluşturup, alacağınız ürün tutarınca bakiyenizi yükleyin. Ulugames web sitesinde ödeme alanına ilerleyin ve KAPLAN5 kodunu kullanın. Ardından "İyzico ile öde" seçeneği ile işlem yapın. Bu kısımda Parolapara kartınızı kullanarak işlem yaptığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmış oluyorsunuz ve cashbackler geliyor.
1.Parolapara 800/400 TL cashback
2.İyzico 1000/500 TL cashback
3. KAPLAN5 kodu (Bu kod kampanya süresince tüm ürünlerde %5 indirim yapar ve alt limiti yoktur)
Kampanyalar;
İyzico: https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tl
Parolapara:
Alıntı:indirimkaplani

UluGames
Uygun fiyatlı yüksek performanslı klavyeler, mouselar ve oyuncu ekipmanlarına UluGames ile kolayca sahip olun. Aradığın Espor ekipmanları burada! Attack Shark - Madlions - Eweadn - VXE - E-Yooso -Fantech

Kombo nasıl yapılır;
Öncelikle Parolapara-İyzico hesabınızın yeni olması ve kimlik onayının yapılması gerekir. İyzico hesabı oluşturduktan sonra kampanyalar bölümünde ilk sırada bulunan "Hoşgeldin" kampanyasına tıklayıp, katıl butonuna basın. Parolapara hesabınıza geçin ve sanal kart oluşturup, alacağınız ürün tutarınca bakiyenizi yükleyin. Ulugames web sitesinde ödeme alanına ilerleyin ve KAPLAN5 kodunu kullanın. Ardından "İyzico ile öde" seçeneği ile işlem yapın. Bu kısımda Parolapara kartınızı kullanarak işlem yaptığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmış oluyorsunuz ve cashbackler geliyor.
1.Parolapara 800/400 TL cashback
2.İyzico 1000/500 TL cashback
3. KAPLAN5 kodu (Bu kod kampanya süresince tüm ürünlerde %5 indirim yapar ve alt limiti yoktur)
Kampanyalar;
İyzico: https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tl
Parolapara:
Alıntı:indirimkaplani
Son düzenleme: