Ulan gsli olduğum için sizden utanıyorum. Ülkeyi düşünmek hainlik olmuş. Atatürk dememiş ki ne mutlu Türk olana diye, demiş ki ne mutlu Türküm DİYENEGüvenlik sorunu Ümit Özdağ
Günde 600 yalan haber
Tek nefeste 1881 kez Atatürk deme
Nazi Almanyası fanı
+Japon
Güvenlik sorunu? Ümit Özdağ İslam düşmanlığı nerede yapmış? Paylaştığın görsel dailyislamist onlara göre arapça yazı kutsal. Nazi Almanya hayranlığı nerede? Zafer partili değilim Ümit Özdağ hayranıda değilim ama dediklerin çok saçma.Güvenlik sorunu Ümit Özdağ
Günde 600 yalan haber
Nazi Almanyası fanı
+Japon
Ümit özdağı çok sevmem ama rezalet bir şey olmuş. Mesela islam karşıtlığı yapıyor maddesi var ama bu adamın din dersi zorunlu olmalı sözleri nereye gitdi? Daha diğer maddeleri eleştirmeyeceğim bile. Rezalet'Güvenlik sorunu Ümit Özdağ
Günde 600 yalan haber
Nazi Almanyası fanı
+Japon
Klasik yandaş medyaKaynağa patladım
Yenişafak
Rteciler bazıları kaçaklar dahi savunanlar vardı oda onlardan büyük ihtimalle klasik islamcı zihniyeti hiç şaşırtmıyorlar.Ulan gsli olduğum için sizden utanıyorum. Ülkeyi düşünmek hainlik olmuş. Atatürk dememiş ki ne mutlu Türk olana diye, demiş ki ne mutlu Türküm DİYENE
Tabii canııım, hatta 15 temmuz darbesini de suriler sayesinde kazandıkKlasik yandaş medya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rteciler bazıları kaçaklar dahi savunanlar vardı oda onlardan büyük ihtimalle klasik islamcı zihniyeti hiç şaşırtmıyorlar.