Kreusa 80+ Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 8 4 Eylül 2023 #1 Üni için eve taşındım ev dayalı döşeli beyaz eşya olarak fırın eksik ve bir tane buzdolabi var ama mini yani yeterli olmuyor bana bunu ev sahibine söylediğimde alması gerekiyor mu
Üni için eve taşındım ev dayalı döşeli beyaz eşya olarak fırın eksik ve bir tane buzdolabi var ama mini yani yeterli olmuyor bana bunu ev sahibine söylediğimde alması gerekiyor mu
baykemal 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 832 Reaksiyon skoru 429 4 Eylül 2023 #2 Alacağını düşünmüyorum.
Rulep 80+ Gold Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 6,367 Reaksiyon skoru 8,088 4 Eylül 2023 #3 Almak zorunda değil bence almazsa kendin alacan mecbur taşınırken satarsın veya ev sahibine bırak kiradan düşsün vb.
Almak zorunda değil bence almazsa kendin alacan mecbur taşınırken satarsın veya ev sahibine bırak kiradan düşsün vb.
Kreusa 80+ Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 8 4 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Rulep yazmış: Almak zorunda değil bence almazsa kendin alacan mecbur taşınırken satarsın veya ev sahibine bırak kiradan düşsün vb. Devamı için tıklayın... Kiradan düşerse de okey yeter ki bir şekilde alalım yani Çok kafam karıştı
Rulep yazmış: Almak zorunda değil bence almazsa kendin alacan mecbur taşınırken satarsın veya ev sahibine bırak kiradan düşsün vb. Devamı için tıklayın... Kiradan düşerse de okey yeter ki bir şekilde alalım yani Çok kafam karıştı