Üniversitede ulaşım için ne almalıyım?

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
İyi günler, B ehliyetim bulunmakta ve 2 yıl olmadı henüz bu haliyle benzinli motorları kullanabilirmiyim 50 cc scooter 125 e yükseltilen motorlar falan yoksa a2. ehliyetmi almalıyım yada iyi bir elektrikli bisiklet alsam işimi görürmü ama onda da şöyle bir sıkıntı oluyor ekeltrikli bisikletin bataryasını yurtta şarj etmeme izin verilmiyor yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler

Bildiğim kadar artık 125 lik te kullanabilirsin. Bir kısa kurs gerekiyormuş. 50 lik sorunsuz kulkanırsın.

İyi günler, B ehliyetim bulunmakta ve 2 yıl olmadı henüz bu haliyle benzinli motorları kullanabilirmiyim 50 cc scooter 125 e yükseltilen motorlar falan yoksa a2. ehliyetmi almalıyım yada iyi bir elektrikli bisiklet alsam işimi görürmü ama onda da şöyle bir sıkıntı oluyor ekeltrikli bisikletin bataryasını yurtta şarj etmeme izin verilmiyor yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
50 yi kullanırsın 125 için sınav olman lazım geçtikten sonra kullanabilirsin.
50 lik scooter yada 50 lik scooter fiyatına cg,çita falan bakabilirsin.

Aynen devletin kendine ek kazanç kapısı bu b ehliyeti kullanabilir muhabbeti gidin temizinden A ehliyeti alın
Sanırım a2 ehliyet alıp düzgün bi 125 cc alıcam
Ama şu tarz bir bisiklette güzel olabılır gibi hocam uğraştırmaz en azından kararsız kaldım

Sanırım a2 ehliyet alıp düzgün bi 125 cc alıcam
Ama şu tarz bir bisiklette güzel olabılır gibi hocam uğraştırmaz en azından kararsız kaldım
Katlanabilir al götür odana şarj et hem pedallı sen bataryalı

Elektriklilerin olmadık yerde şarjı bitiyor. İtmek zorunda kalırsın.

Geri