UNLOST DONANIM ARŞİVİ TARTIŞMASI

UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Baba hepiniz hatırlarsınız 2999TL ye monitör artı kasa mükemmel f/p nirvanasıydı ben alamadım çok üzüldüm türkiyede daha öyle bişey görmedim ben aga bunu geçebilen varsa buyursun ringe D.A derim tek geçerim

Donanım arşivi bilinçli bence diğerleri biraz pataküte ve satış yapan adamın dayatmalarını satıyor. Donanım arşivi dayatma değil kendi doğru bulduğu donanımı takipçilerine sunuyor.Benim analizim budur.

Açık ara Donanım Arşivi. Avrupada bile böyle bir kanal yok arkadaşlar .Destekleyin değerini bilin !!!

UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Cantuğ abi iyi adam, kral adam. Takipçilerinin en iyisi almasını istiyor. Çok seviyorum şahsen Unlost'u. Fakat kasa konusunda tabii ki DA kasaları daha f/p kasalar. Unlost'a sadece inventus sponsor oluyor. O da pek f/p kasa yapmasına olanak sağlamıyor. Abdullah abinin kasaları muadillerine göre hep daha ucuz f/p kasalar oluyor. Sponsorlarından dolayı ucuzluyor herhalde. Konuyu tartışmak bile saçma DA der geçerim.

Cantuğ abi iyi adam, kral adam. Takipçilerinin en iyisi almasını istiyor. Çok seviyorum şahsen Unlost'u. Fakat kasa konusunda tabii ki DA kasaları daha f/p kasalar. Unlost'a sadece inventus sponsor oluyor. O da pek f/p kasa yapmasına olanak sağlamıyor. Abdullah abinin kasaları muadillerine göre hep daha ucuz f/p kasalar oluyor. Sponsorlarından dolayı ucuzluyor herhalde. Konuyu tartışmak bile saçma DA der geçerim.
:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,066
Üyeler
187,143
Son üye
zt_12tr
Geri