Neler Yeni

Unutulmaz okul anılarınız nelerdir?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ben 8. sınıfta kız arkadaşım ile Anıtkabire gitmiştim. O gece beraber sarılıp uyumamız ve karanlıkta yolculuk inanılmazdı. Şuan lise 3'üm. Yani üyelerin çoğundan küçüğümdür diye düşünüyorum. Sizin nasıl çılgın anılarınız var? Bu arada isteyen olursa detaylı anlatırım benim olayı.

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
cuma namazında sınıf arkadaşlarımın safına oturmuştum 5 kişi kalkıp yer değiştirdi :(
Yapma yapma lütfen yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 8. sınıfta kız arkadaşım ile Anıtkabire gitmiştim. O gece beraber sarılıp uyumamız ve karanlıkta yolculuk inanılmazdı. Şuan lise 3'üm. Yani üyelerin çoğundan küçüğümdür diye düşünüyorum. Sizin nasıl çılgın anılarınız var? Bu arada isteyen olursa detaylı anlatırım benim olayı.
Hayatımda şu olayı yaşamam için intihar girişimde bulunup 28. Kattan betona çakılıp burnumun kılının bile yerinden oynamaması gerekir. Veya bu olay olur ama ben senin yaşadığın olayı yaşaymam.

2mApoo

80+ Silver
-Kavgadan dolayı karakol şube okuldan almıştı beni çocuk şubeye götürmeye :D
-Konferansa gitmemek için lavaboya saklanmıştık. Fakat bizim müdür bir arkadaşla anlaşmıştı. Bu arkadaş kapının ardından bizi çağırdı hoca gitti diye. Kapıyı açtık ZINQ müdür karışımızda :D
-En sevdiğim zamanlar sevgiliyle arka bahçede topağı ıslatıp çamurla oynardık. Birbirimizin suratına sürüp o şekil okulun içine girerdik. :D

HATIRLADIKÇA YAZARIM

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,579
İsim
Kgn
Extreme bir anım yok ama lise 3 son haftalarda dersler olmuyordu.Bizim arkadaşta iskambil kağıdı getiriyordu oynuyorlardı.Bir ara çipli oynayalım dediler geri dönüşümdeki şişe kapaklarını yaptılar ama sonrasında müdür yakaladı,kartları alıp gitti

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cuma namazında sınıf arkadaşlarımın safına oturmuştum 5 kişi kalkıp yer değiştirdi :(
Ben bi ara mahalleden agalar ile cumaya gittim. Üç kişi yan yana kıkırdaya kıkırdaya namaz kıldık. Namaz bitince bir güzel sözlü linç yedik. Siz siz olun agalar ile aynı safta durmayın namazda.

-Kavgadan dolayı karakol şube okuldan almıştı beni çocuk şubeye götürmeye :D
-Konferansa gitmemek için lavaboya saklanmıştık. Fakat bizim müdür bir arkadaşla anlaşmıştı. Bu arkadaş kapının ardından bizi çağırdı hoca gitti diye. Kapıyı açtık ZINQ müdür karışımızda :D
-En sevdiğim zamanlar sevgiliyle arka bahçede topağı ıslatıp çamurla oynardık. Birbirimizin suratına sürüp o şekil okulun içine girerdik. :D

HATIRLADIKÇA YAZARIM
En sonda yazdığınıza kalbimi bıraktım. Harbi eğer bir gün yine canım gibi sevdiğim biri ile olursam yapacağım.

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Geçen sene geziye gittik parkur gezisine. Arkadaşımla tüm hepsini yaptık goril parkuru kaldı 10mt yükseklikte ben sonda ayağım kaydı korktum ağaca sabitlenmiş tahtalar üzerinde kaldım. Güvenlikler sadece korkma falan dediler hep aralarında konuşuyorlardı.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yapma yapma lütfen yapma.

Hayatımda şu olayı yaşamam için intihar girişimde bulunup 28. Kattan betona çakılıp burnumun kılının bile yerinden oynamaması gerekir. Veya bu olay olur ama ben senin yaşadığın olayı yaşaymam.
Fotoğrafımız bile var ama tabi ayrılınca hepsini sildim gitti. Hele bir gün doğumu vardı sabah... Aman diyim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
9. sınıftayız. amasraya gidiyoruz.( amasra-bursa otobüsle 7-8 saat) sevdiğim kız da geziye geliyordu. sonra bir şey oldu ve yanıma geçti. (saat gece 3.40 falandı yanlış hatırlamıyorsam.) uyurken tır sesi rahatsız etti ve kalktım. biri omzuma yatıyordu. arkadaş sandım kulağına doğru ''ne kafaymış be, omzum çürüdü dedim'' sonra kafa bana doğru yaklaştı. bir de ne göreyim yatan arkadaşım değil o kızmış :eek::eek::eek:

9. sınıftayız. amasraya gidiyoruz.( amasra-bursa otobüsle 7-8 saat) sevdiğim kız da geziye geliyordu. sonra bir şey oldu ve yanıma geçti. (saat gece 3.40 falandı yanlış hatırlamıyorsam.) uyurken tır sesi rahatsız etti ve kalktım. biri omzuma yatıyordu. arkadaş sandım kulağına doğru ''ne kafaymış be, omzum çürüdü dedim'' sonra kafa bana doğru yaklaştı. bir de ne göreyim yatan arkadaşım değil o kızmış :eek::eek::eek:
bu da böyle bir anı. sonra kız küstü bana .d

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
Hiç tanımadığım serserileri benim kavgamda isimlerinin müdüre gitmesi müdürün onları benim yanımda bir güzel dövmesi bir de ben bunları beni yakalayıp dövecekler diye düşünmem ama tam tersine adamların beni yakalayıp selam vermesi bana çok garip gelmişti

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Hocam bende sizin gibi bir olay yaşadım belirttim üstte. Sevgili veya sevdiğin kız ile uzun yolculuk o kadar güzel oluyor ki. Bunları yazarken bile mutlu oluyorum, dalıp gidiyorum. İşte birgün bir daha okula gitmeyeceğim ve böyle anılar biriktiremeyeceğim için üzülüyorum. Hayata bir defa gelmek çok acı. Özellikle lise yıllarını tekrar tekrar yaşamak lazım.

Top Bottom