Neler Yeni

UPS önerisi en az 1000watt

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar sıfır PC topladım fakat aldığımdan beri sık sık mavi ekran veriyor.format atıldı 2 kere test yapıldı fakat hiçbir sorun çıkmadı.En son sorun dalgalanan voltaj veya düşük voltaj dendi.bende UPS arayışına girdim bana minimum 1000watt besleyecek ömürlük kaliteli UPS önerir misiniz?.Ve ups ömrü ne kadar herhangi bir bakım vs. Lazım mı.simdiden teşekkür ederim.😊

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe ne?

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kaan
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar sıfır PC topladım fakat aldığımdan beri sık sık mavi ekran veriyor.format atıldı 2 kere test yapıldı fakat hiçbir sorun çıkmadı.En son sorun dalgalanan voltaj veya düşük voltaj dendi.bende UPS arayışına girdim bana minimum 1000watt besleyecek ömürlük kaliteli UPS önerir misiniz?.Ve ups ömrü ne kadar herhangi bir bakım vs. Lazım mı.simdiden teşekkür ederim.😊
hocam bakım konusunda içinde bi akü var sanırsam o bitince yenisi veya doldurman gerekiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşalar düzeltir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Arda doğan
SELAMÜN ALEYKÜM
Böyle bi voltaj dalgalanma durumu varsa bunu ups ile çözmeni tavsiye etmem ben kendim elektrikçiyim bir elektrikçi çağır ve durumu açıkla belli bir süre voltaj hizalamasını takip eder ona göre çözümü sunar

Top Bottom