Neler Yeni

Üst seviye Beyaz sistem toplama

Alsancak1

80+
Arkadaşlar sistemi alttaki şekilde düşündüm. Her parçayı kontrol ettikten sonra fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Kasa

fanlar

anakart

ram

sıvı soğutucu

psu - Stoklara gelince alacam.

ssd - samsung 980 PRO 1 TB var elimde.

Ekran kartı - Şuan beyaz renk 5080 satışta yok. Önümüzdeki günlerde gigabyte 5080 aero stoklara gelince almayı düşünüyorum

İşlemci - Önümüzdeki ay çıkacak olan 9950x3d'yi alacam.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
Arkadaşlar sistemi alttaki şekilde düşündüm. Her parçayı kontrol ettikten sonra fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Kasa

fanlar

anakart

ram

sıvı soğutucu

Ekran kartı - Şuan beyaz renk 5080 satışta yok. Önümüzdeki günlerde gigabyte 5080 aero stoklara gelince almayı düşünüyorum

Reis valla toplıyıcaksan topla artık şu beyaz sistemi hergün beyaz sistem forumlarını görüyorum alıp hediye edicem en son.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
İlk defa sistem toplama konusu açıyorum arkadaş ne bu böyle içine dert olmuş senin.
İlk olduğunu sanmıyorum ama siz bilirsiniz hocam ama kesin konuşmıyım karıştırıyoda olabilir fakat karıştırmıyorum büyük ihtimal altta benzer forumlardada 2 tane benzer konun var.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Alican ekinci
İlk olduğunu sanmıyorum ama siz bilirsiniz hocam ama kesin konuşmıyım karıştırıyoda olabilir fakat karıştırmıyorum büyük ihtimal altta benzer forumlardada 2 tane benzer konun var.
1-2 kişi daha beyaz sistem arıyor kaç gündür karıştırmış olabilirsin. beyaz psu arayan bile var :D

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 kişi daha beyaz sistem arıyor kaç gündür karıştırmış olabilirsin. beyaz psu arayan bile var :D
Vallahi bu nedir arkadaş kabak bizim başımıza patlıyor. Sistem toplama kategorisine gidip bakın bakalım benim konum var mı. Sallamasyon konuşmaya gerek yok.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
A''

Kasa

fanlar

anakart

ram

sıvı soğutucu

anakart pcie4 ekran kartı pcie5

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
Vallahi bu nedir arkadaş kabak bizim başımıza patlıyor. Sistem toplama kategorisine gidip bakın bakalım benim konum var mı. Sallamasyon konuşmaya gerek yok.
Yokmu hocam hiç konunuz

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
A''

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Zekeriya T

Kasa

fanlar

anakart

ram

sıvı soğutucu

Anakartı o model yerine
tebilondan bunu tercih edebilirsiniz daha mantıklı olur ona o fiyatı vermeye gerek yok.
Psu için de ben olsam jumbumdan beyaz lian li psu alırdım hem ekosistem daha iyi oturur marka uyumundan dolayı.(Tabi bekleyebilirseniz.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,161
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom