medusa1
80+
Arkadaşlar eğer şuan burayı okuyorsanız lütfen konu uzun diye çıkıp gitmeyin. Sizlerin vereceği fikirler üzerine şuan sipariş geçecem çünkü. 2 dakikasını benim için ayıran her forum üyesine yürekten teşekkür ediyorum.
Şimdi konuya dönelim. Arkadaşlar altı çizili şekilde kırmızı ile yazmış olduğum linkteki ürünleri şuanda satın alabilirim. Onlara bir bakmanızı rica ediyorum. Akabinde altta siyah ile yazdığım kısımda ise piyasaya çıkınca alacağım parçalar var. Onlara da bir bakarsanız sevinirim.
anakart
kasa
kasanın yan paneline 3 adet , alt paneline 3 adet toplam 6 adet ters kanat fan
egzoz fan
fanlar için çoklayıcı
ram
SSD olarak 980 pro 1 tb var şuan elimde. Diğer sisteme taşıyacam.
sıvı soğutucu olarak arctic II 360 mm var elimde. Bunu da diğer sisteme taşıyacam.
- psu olarak asus rog strix 1200 watt alacam fakat bu ürünün atx 3.1 versiyonu daha çıkmadı piyasaya. Çıkınca alacam.
- İşlemci olarak öbür ay çıkacak olan 9800x3d'yi alacam
- Ekran kartı kaldı geriye. Onu en son alacam. 5090 düşünüyorum. Fiyatı 150 bin lirayı aşacak olursa 5080 veya 4090 alır geçerim.
Şimdi konuya dönelim. Arkadaşlar altı çizili şekilde kırmızı ile yazmış olduğum linkteki ürünleri şuanda satın alabilirim. Onlara bir bakmanızı rica ediyorum. Akabinde altta siyah ile yazdığım kısımda ise piyasaya çıkınca alacağım parçalar var. Onlara da bir bakarsanız sevinirim.
anakart
kasa
kasanın yan paneline 3 adet , alt paneline 3 adet toplam 6 adet ters kanat fan
egzoz fan
fanlar için çoklayıcı
ram
SSD olarak 980 pro 1 tb var şuan elimde. Diğer sisteme taşıyacam.
sıvı soğutucu olarak arctic II 360 mm var elimde. Bunu da diğer sisteme taşıyacam.
- psu olarak asus rog strix 1200 watt alacam fakat bu ürünün atx 3.1 versiyonu daha çıkmadı piyasaya. Çıkınca alacam.
- İşlemci olarak öbür ay çıkacak olan 9800x3d'yi alacam
- Ekran kartı kaldı geriye. Onu en son alacam. 5090 düşünüyorum. Fiyatı 150 bin lirayı aşacak olursa 5080 veya 4090 alır geçerim.