Neler Yeni

Üst seviye bir sistem topluyorum bakar mısınız ?

medusa1

80+
Arkadaşlar eğer şuan burayı okuyorsanız lütfen konu uzun diye çıkıp gitmeyin. Sizlerin vereceği fikirler üzerine şuan sipariş geçecem çünkü. 2 dakikasını benim için ayıran her forum üyesine yürekten teşekkür ediyorum.

Şimdi konuya dönelim. Arkadaşlar altı çizili şekilde kırmızı ile yazmış olduğum linkteki ürünleri şuanda satın alabilirim. Onlara bir bakmanızı rica ediyorum. Akabinde altta siyah ile yazdığım kısımda ise piyasaya çıkınca alacağım parçalar var. Onlara da bir bakarsanız sevinirim.

anakart

kasa

kasanın yan paneline 3 adet , alt paneline 3 adet toplam 6 adet ters kanat fan

egzoz fan

fanlar için çoklayıcı

ram

SSD olarak 980 pro 1 tb var şuan elimde. Diğer sisteme taşıyacam.

sıvı soğutucu olarak arctic II 360 mm var elimde. Bunu da diğer sisteme taşıyacam.

- psu olarak asus rog strix 1200 watt alacam fakat bu ürünün atx 3.1 versiyonu daha çıkmadı piyasaya. Çıkınca alacam.
- İşlemci olarak öbür ay çıkacak olan 9800x3d'yi alacam
- Ekran kartı kaldı geriye. Onu en son alacam. 5090 düşünüyorum. Fiyatı 150 bin lirayı aşacak olursa 5080 veya 4090 alır geçerim.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Qwerty1029384756
2025 yılının başlarında Ryzen 9000 serisi çıkar bekleyin bence.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kötü tecrübelerimden dolayı msi anakart kesinlikle düşünmüyorum. Saolun yinede. Onun dışındaki parçalar nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2025 yılının başlarında Ryzen 9000 serisi çıkar bekleyin bence.
9800x3d öbür ay çıkıyor zaten. Konu detayını okuduysanız belirttim orda

medusa1

80+
Çok saolun bakayim buna. Bir sorum daha olacaktı. Konu detayını komple okuduysanız farketmişsinizdir. Ram ve sıvı soğutucu maalesef siyah. Geri kalan her şey beyaz olacak fakat bu 2 parça siyah olacak. Ram'lerin beyazını bulamadım aradığım özellikte. O konuda mecburum. Sıvı soğutucu olarak da şuanki sıvı soğutucum siyah fakat fanlarını beyaz fanlarla değiştirdim. Hortumu ve pompası siyah sadece. Sizce yeni sistemde sırıtır mı ? Sıvı soğutucuyu değiştirebilirim fakat extra masraf çıkıyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun

medusa1

80+
Yani hocam bence hiç gerek yok çünkü tamamen dekoratif bu oturup sabahtan akşama kadar kasayı izler misiniz?😁 bence izlemessiniz.

https://www.google.com/url?q=https:...1_CL4QsDwIGQ&usg=AOvVaw1SfqPzbp8xqr6oBrFzOxkV beyaz ram bu var istersen bunu tercih edebilirsin. 6000mhz cl32 çok fark yaratmaz cl30la ama gerek yok bence.
6000 CL30 dan şaşmayim hocam ne olur ne olmaz. Parçalar gayet iyi diyorsunuz dimi ? Eksik veya sıkıntılı bir şey yok yani

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Yeşildağ

medusa1

80+
Link atamıyorum s-iner-ji den Gskill 64gb ram yazın bakın hocam

XPG nin bu ramlerinede bakın

Hocam bunu görmüştüm evet fakat xpg markasından olduğu için ve alacağım anakartın qvl listesinde olmadığı için vazgeçmiştim

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Arkadaşlar eğer şuan burayı okuyorsanız lütfen konu uzun diye çıkıp gitmeyin. Sizlerin vereceği fikirler üzerine şuan sipariş geçecem çünkü. 2 dakikasını benim için ayıran her forum üyesine yürekten teşekkür ediyorum.

Şimdi konuya dönelim. Arkadaşlar altı çizili şekilde kırmızı ile yazmış olduğum linkteki ürünleri şuanda satın alabilirim. Onlara bir bakmanızı rica ediyorum. Akabinde altta siyah ile yazdığım kısımda ise piyasaya çıkınca alacağım parçalar var. Onlara da bir bakarsanız sevinirim.

anakart

kasa

kasanın yan paneline 3 adet , alt paneline 3 adet toplam 6 adet ters kanat fan

egzoz fan

fanlar için çoklayıcı

ram

SSD olarak 980 pro 1 tb var şuan elimde. Diğer sisteme taşıyacam.

sıvı soğutucu olarak arctic II 360 mm var elimde. Bunu da diğer sisteme taşıyacam.

- psu olarak asus rog strix 1200 watt alacam fakat bu ürünün atx 3.1 versiyonu daha çıkmadı piyasaya. Çıkınca alacam.
- İşlemci olarak öbür ay çıkacak olan 9800x3d'yi alacam
- Ekran kartı kaldı geriye. Onu en son alacam. 5090 düşünüyorum. Fiyatı 150 bin lirayı aşacak olursa 5080 veya 4090 alır geçerim.
Hocam bence ramlarıde beyaz alın, G.skill Neo değilde Rgb yaparsanız güzel bir uyum yakalarsınız. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5-6000j3040g32gx2-tz5rw-fiyati,293271039.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,242
Üyeler
160,818
Son üye
Mustafa07750
Top Bottom