DeH$et
80+ Silver
Kendisini çok severim foruma katkısı büyük. İnşallah aramızdan ayrılmaz.Kendisini çok tanımasam da anime sevdiği kesin
Kendisini çok severim foruma katkısı büyük. İnşallah aramızdan ayrılmaz.Kendisini çok tanımasam da anime sevdiği kesin
Abdullah abinin dehşet bir hayranıKendisini çok severim foruma katkısı büyük. İnşallah aramızdan ayrılmaz.
Gezegenleri seven bir arkadaşa benziyorAbdullah abinin dehşet bir hayranı
Arabaları seviyor gibi.Gezegenleri seven bir arkadaşa benziyor
Özellikle crack konusunda, üşenmeyip araştırmış ve bazılarımızın yanlışını düzelttiği için ayriyetten sevdiğim bir üye onun dışında bilemiyorum yanlışını görmedim.Pek tanımıyorum valla neyini yorumlayayım bilemedim ama kendisi gönderilerimi beğeniyor seviyor öyle düşünüyorum bende kendisini seviyorum.
Sevdiğim bir üyedir kendisi, internet tarafında görmediğim konulara beni etiketler, soru sorar. Benim de bazı durumları kendisinden öğrendiğim oldu.Özellikle crack konusunda, üşenmeyip araştırmış ve bazılarımızın yanlışını düzelttiği için ayriyetten sevdiğim bir üye onun dışında bilemiyorum yanlışını görmedim.
Moderatörler hakkında konuşmak riskli. Yorumlamasam daha iyi.Sevdiğim bir üyedir kendisi, internet tarafında görmediğim konulara beni etiketler, soru sorar. Benim de bazı durumları kendisinden öğrendiğim oldu.
Kral Çar
Alttaki yorumlamamış ben yapayım: nickinsen valorant oynadığı belli ve ağ sistmeleri hakkında bilgisi olabilire benziyorSevdiğim bir üyedir kendisi, internet tarafında görmediğim konulara beni etiketler, soru sorar. Benim de bazı durumları kendisinden öğrendiğim oldu.
Kral Çar
sen beni yorumlamalıydınAlttaki yorumlamamış ben yapayım: nickinsen valorant oynadığı belli ve ağ sistmeleri hakkında bilgisi olabilire benziyor
Kesinlikle Kedileri Seviyor.sen beni yorumlamalıydın
Witcher manyağıKesinlikle Kedileri Seviyor.
PP ve Nick çok iyi 10/10 Kendisi Forumun en yalaka kişisiWitcher manyağı