Neler Yeni

Üstteki Üyeyi Yorumlayın

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gezegenleri seven bir arkadaşa benziyor
Arabaları seviyor gibi.

Övünmek gibi olmasın ama övünecem :kekw: :kekw:
No Way Home izlediysen cümleyi hemen hatırladın :D

Güneş bir yıldızdır ve yıldızlar doğup ölen bir biçimdedir ömrünün başlarında olan bir yıldız mavidir ve en sıcak halindedir yaşlı ir yıldız kırmızıdır ve en soğuk halindedir. sarı yıldızların orta yaş/sıcaklık olan halidir, yani güneş yaşı ilerlemiş ve sıcaklığı ortalama bir yıldızdır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pek tanımıyorum valla neyini yorumlayayım bilemedim ama kendisi gönderilerimi beğeniyor seviyor öyle düşünüyorum bende kendisini seviyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Pek tanımıyorum valla neyini yorumlayayım bilemedim ama kendisi gönderilerimi beğeniyor seviyor öyle düşünüyorum bende kendisini seviyorum.
Özellikle crack konusunda, üşenmeyip araştırmış ve bazılarımızın yanlışını düzelttiği için ayriyetten sevdiğim bir üye onun dışında bilemiyorum yanlışını görmedim. :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Özellikle crack konusunda, üşenmeyip araştırmış ve bazılarımızın yanlışını düzelttiği için ayriyetten sevdiğim bir üye onun dışında bilemiyorum yanlışını görmedim. :D
Sevdiğim bir üyedir kendisi, internet tarafında görmediğim konulara beni etiketler, soru sorar. Benim de bazı durumları kendisinden öğrendiğim oldu.
Kral Çar :peepokalp:

Sevdiğim bir üyedir kendisi, internet tarafında görmediğim konulara beni etiketler, soru sorar. Benim de bazı durumları kendisinden öğrendiğim oldu.
Kral Çar :peepokalp:
Alttaki yorumlamamış ben yapayım: nickinsen valorant oynadığı belli ve ağ sistmeleri hakkında bilgisi olabilire benziyor 😂

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom