Mert_ali21
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Kocaeli kartepe uzunçiftlikte oturuyorum çok kötü bir yer superboxtan başka şansım yok heralde superboxın dsha hızlı paketi varmı
Son düzenleme:
altapısız olarak diyorsan superboxtan iyisini bulamazsınızTurkcell superbox internet kullanıyorum 120 liraya 10 megabit internet veriyor bu fiyat bandında daha iyi bir internet var mı acaba
Turknet tavsiye ederim orda aynı fiyata daha iyi paketler var tabii ki altyapın varsaTurkcell superbox internet kullanıyorum 120 liraya 10 megabit internet veriyor bu fiyat bandında daha iyi bir internet var mı acaba
Eğer türknetin altyapısı varsa kullanılabilir arkadaşım kullanıyor ve memnun ancak müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğu söyleniyor ve bağlantı yapmaları gecikebiliyormuş.Alcağınız hızı tahmini olarak türknetin sistesinden bakabilirsiniz hocam iyi akşamlarTurkcell superbox internet kullanıyorum 120 liraya 10 megabit internet veriyor bu fiyat bandında daha iyi bir internet var mı acaba
Türknet ve millenicom örnek verebileceğim isimler.Turkcell superbox internet kullanıyorum 120 liraya 10 megabit internet veriyor bu fiyat bandında daha iyi bir internet var mı acaba
Türknet altyapın varsa 85 TL'ye 100 megabit veriyor. Başlatmayı düşünürsen benimle iletişime geç bir ay bedava kullanTurkcell superbox internet kullanıyorum 120 liraya 10 megabit internet veriyor bu fiyat bandında daha iyi bir internet var mı acaba
Turkcell’lilere TV+ ve 100 Mbps Platin Paket Kampanyası bunumuSuperbox adamdir 160 liralık paketini kullanıyorum bende