Hocam en ucuz sanırım g29 falan 9 10 bandında 2.el az kullanılmışlarArkadaşlar Logitech gibi üst düzey bişey beklemiyorum Truckersmp oynayacağım sadece direksiyon 90 derece olmasın tam tur dönsün yeter benim için 2. el olur 0 olur fark etmez uygun fiyatlı bişey önerirseniz sevinirim
hocam v900s alsam nasıl olur çok bir beklentim yok zatenHocam en ucuz sanırım g29 falan 9 10 bandında 2.el az kullanılmışlar
Hocam pek onermiyorlar ama biraz araştırın bencehocam v900s alsam nasıl olur çok bir beklentim yok zaten
hocam gidipde G29'a 15K vermek istemiyorum çünkü çok oynamam muhtemelen max tmpde 1 saat takılıp geçeriminceleme videolarını kullanıcı yorumlarını iyi araştırın alacağınız ürünün. Bu işin en f/p ürünü benim gözümde g29dur daha aşağısı keyif vermiyor oyunda. Zira daha önce snopyde kullandım evet klavye mousetan iyi lakin can sıkıcı bir sürü şeyle uğraşıyorsunuz.
g29u kiralayabileceğin siteler var ordan 1 haftalık deneyebilirsin memnun kalırsan ona göre bi model bakarızhocam gidipde G29'a 15K vermek istemiyorum çünkü çok oynamam muhtemelen max tmpde 1 saat takılıp geçerim