Öneri Uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar Logitech gibi üst düzey bişey beklemiyorum Truckersmp oynayacağım sadece direksiyon 90 derece olmasın tam tur dönsün yeter benim için 2. el olur 0 olur fark etmez uygun fiyatlı bişey önerirseniz sevinirim

Arkadaşlar Logitech gibi üst düzey bişey beklemiyorum Truckersmp oynayacağım sadece direksiyon 90 derece olmasın tam tur dönsün yeter benim için 2. el olur 0 olur fark etmez uygun fiyatlı bişey önerirseniz sevinirim
Hocam en ucuz sanırım g29 falan 9 10 bandında 2.el az kullanılmışlar

2. el g29 çöz alan 1 ayda hevesini atıp satıyor zaten hemen

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
hocam haziran ortasında g29un fiyatı 12.000 bandına düşmüştü takip etmenizi öneririm ben peşin fiyatına 3 taksitle aldım ve muhtemelen bundan daha aşağı seviyede bi direksiyon setinden keyif alamazdım. 2. el de bakabilirsiniz

inceleme videolarını kullanıcı yorumlarını iyi araştırın alacağınız ürünün. Bu işin en f/p ürünü benim gözümde g29dur daha aşağısı keyif vermiyor oyunda. Zira daha önce snopyde kullandım evet klavye mousetan iyi lakin can sıkıcı bir sürü şeyle uğraşıyorsunuz.

inceleme videolarını kullanıcı yorumlarını iyi araştırın alacağınız ürünün. Bu işin en f/p ürünü benim gözümde g29dur daha aşağısı keyif vermiyor oyunda. Zira daha önce snopyde kullandım evet klavye mousetan iyi lakin can sıkıcı bir sürü şeyle uğraşıyorsunuz.
hocam gidipde G29'a 15K vermek istemiyorum çünkü çok oynamam muhtemelen max tmpde 1 saat takılıp geçerim

hocam gidipde G29'a 15K vermek istemiyorum çünkü çok oynamam muhtemelen max tmpde 1 saat takılıp geçerim
g29u kiralayabileceğin siteler var ordan 1 haftalık deneyebilirsin memnun kalırsan ona göre bi model bakarız

hocam fiyatta yardımcı olabilirim. direksyon olarak en kötü 900 derece olmalı ve ffb olmalı bu segmentte en uygun fiyatlısı g29

Geri