Uygun fiyatlı operatör önerisi

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
mevcut tarifem TT 25gb tarifesi 3-5 güne taahütüm bitiyor ama hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum
güncel faturam 250TL
ne tavsiye edersiniz kararsız kaldım çoğu operatör 300 den başlıyor 20gb paketleri

Uzun süreli durduğunuz operatörler sizi düdüklemeye başlar arkadaşlar. Bütçenize göre kime geçerseniz geçin ama uzun süreli durmayın. Üstteki arkadaş türkcell e 900 veriyor ben 9 sene vodafon da durdum en son 25 gb ye 700 veriyordum. Uzun süreli operatör pişmanlıktır.

mevcut tarifem TT 25gb tarifesi 3-5 güne taahütüm bitiyor ama hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum
güncel faturam 250TL
ne tavsiye edersiniz kararsız kaldım çoğu operatör 300 den başlıyor 20gb paketleri
Geç kalmışsın birkaç gün önce 130 liraya 20Gb tarife satıyorlardı 1 yıl taahüte.

Uzun süreli durduğunuz operatörler sizi düdüklemeye başlar arkadaşlar. Bütçenize göre kime geçerseniz geçin ama uzun süreli durmayın. Üstteki arkadaş türkcell e 900 veriyor ben 9 sene vodafon da durdum en son 25 gb ye 700 veriyordum. Uzun süreli operatör pişmanlıktır.
o yüzden her sene değiştiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geç kalmışsın birkaç gün önce 130 liraya 20Gb tarife satıyorlardı 1 yıl taahüte.
tekrar gelir mi öyle bir kampanya yoksa tamamen şans mı

hangi operatöre geçmeliyim ?
memnun kaldığınız var mı TT çekmemeye başladı buralarda

o yüzden her sene değiştiriyorum

tekrar gelir mi öyle bir kampanya yoksa tamamen şans mı
Faturasızda kal arada geliyor geçen ay da 190 liraya vardı 20GB tarife.

hangi operatöre geçmeliyim ?
memnun kaldığınız var mı TT çekmemeye başladı buralarda
Vodafone deneyebilirsin Turkcell fiyat olarak pahalı genelde ama iyi bir kampanya olursa Turkcell de olur.

vodafone faturasız da 175TL 25GB tarife 3 ay sabit fiyatlı. 3 ay sonra en kötü ne olur mesela ?

Geri