Geç kalmışsın birkaç gün önce 130 liraya 20Gb tarife satıyorlardı 1 yıl taahüte.mevcut tarifem TT 25gb tarifesi 3-5 güne taahütüm bitiyor ama hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum
güncel faturam 250TL
ne tavsiye edersiniz kararsız kaldım çoğu operatör 300 den başlıyor 20gb paketleri
o yüzden her sene değiştiriyorumUzun süreli durduğunuz operatörler sizi düdüklemeye başlar arkadaşlar. Bütçenize göre kime geçerseniz geçin ama uzun süreli durmayın. Üstteki arkadaş türkcell e 900 veriyor ben 9 sene vodafon da durdum en son 25 gb ye 700 veriyordum. Uzun süreli operatör pişmanlıktır.
tekrar gelir mi öyle bir kampanya yoksa tamamen şans mıGeç kalmışsın birkaç gün önce 130 liraya 20Gb tarife satıyorlardı 1 yıl taahüte.
Başka operatöre geçmen lazım, yeni gelenlere 300 gibi bir şey olur.oha ak ben türkcell de 20 gb a 900 tl veriyorum
Faturasızda kal arada geliyor geçen ay da 190 liraya vardı 20GB tarife.o yüzden her sene değiştiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tekrar gelir mi öyle bir kampanya yoksa tamamen şans mı
Vodafone deneyebilirsin Turkcell fiyat olarak pahalı genelde ama iyi bir kampanya olursa Turkcell de olur.hangi operatöre geçmeliyim ?
memnun kaldığınız var mı TT çekmemeye başladı buralarda