Uyku Düzeni Nasıl Düzelir

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
503
Selamlar bayadır uyku sorunlarım var mesela genelde 1 2 saat bazen 6 saat bazen de 1 gün hiç uyumam birkere 3.5 gün uyuyamadım doktor bişey yapmıyor zaten bi ilaç verip yolluyo geri ilaçlada bi yere karar zararalı sonuçta ha tabi uyumamak daha zararlı orası ayrıda ekstra sürekli ilaç da kullanmak istemiyorum 1 2 ay sonra da ilaç etki etmiyo zaten sizce uyku düzeni ni nasıl düzeltirim

Selamlar bayadır uyku sorunlarım var mesela genelde 1 2 saat bazen 6 saat bazen de 1 gün hiç uyumam birkere 3.5 gün uyuyamadım doktor bişey yapmıyor zaten bi ilaç verip yolluyo geri ilaçlada bi yere karar zararalı sonuçta ha tabi uyumamak daha zararlı orası ayrıda ekstra sürekli ilaç da kullanmak istemiyorum 1 2 ay sonra da ilaç etki etmiyo zaten sizce uyku düzeni ni nasıl düzeltirim
Hocam negatif anlamda belirtileriniz varsa söyleyin çünkü 1 gün uyumayıp yaşamak normal değil , psikiyatriye gittiniz mi?

karanlık ortama sadece uyuyacağın zaman gir
yatağına sadece uyuyacağın zaman gir
akşam 10 dan sonra kahve içme
misal ben yatağıma yatınca direkt uykum gelir artık psikolojik olmuş
doktor değiştir belli ki işinden anlamıyor

Hocam negatif anlamda belirtileriniz varsa söyleyin çünkü 1 gün uyumayıp yaşamak normal değil , psikiyatriye gittiniz mi?
Psikoloğa gitmedim de okadar fazla sorunum da yok sinir konusunda sorun var biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karanlık ortama sadece uyuyacağın zaman gir
yatağına sadece uyuyacağın zaman gir
akşam 10 dan sonra kahve içme
misal ben yatağıma yatınca direkt uykum gelir artık psikolojik olmuş
doktor değiştir belli ki işinden anlamıyor
Bi deniyim

Hayır bide kafein de fazla almıyorum

Sorun da orda işte kendimi yormayı denesem mesela bisiklet sürmek gibi saatlerce 2dk otursam o yorgunluk da geçiyor uyumadan 2 gün kalınca anca uyku fazla geliyor
süpermen olman lazım git 1 gün inşaatta çalış o günde uyumazsan genlerine bi baktır

süpermen olman lazım git 1 gün inşaatta çalış o günde uyumazsan genlerine bi baktır
Hocam okadar da değil inşaata girsem zaten 2. Gün bel fıtığı olurum direk yıllardır var aslında uyku sorunları ama bu senedeki kadar değil

Taktik lazım

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hocam okadar da değil inşaata girsem zaten 2. Gün bel fıtığı olurum direk yıllardır var aslında uyku sorunları ama bu senedeki kadar değil

Taktik lazım
1746139289067.webp

whatsapp

Bende de uyuyamama başladı, genelde 1 gün hiç uyumam, ertesi gün erkenden yatarım. Öyle yapmayı dene diyeceğim de zaten 1 gün uyumayıp çok enerjik olabiliyorum diyorsun. Genelde 1 gün uyumadıktan sonra herkesin düzeni düzelir. Sen de öyle yapmayı dene. 1 gün uyuma, akşam normal saatlerde yat, erken kalk, git yürüyüş yap bir şeyler yap. Gün içinde yorulmuyorsun da anladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,624
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri