Neler Yeni

Uyku problemim sizce ne olabilir ?

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Arkadaşlar selamın aleyküm ben son iki gündür. 4 gibi uyuyorum hatta 4:30 falan ama daha öncesinde 5 de le uyumuşluğum var genelde 3 4 aradı uyuyorum zaten sabah 7 de annem kaldırıyor beni ama son iki gündür sabah uyanıyormuşum normal okula giderken ne yapıyorsam onu yapıyormuşum ama ben uyandığımda saat 11 bunun sebebi nedir hiçbirşey hatırlamıyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,341
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar selamın aleyküm ben son iki gündür. 4 gibi uyuyorum hatta 4:30 falan ama daha öncesinde 5 de le uyumuşluğum var genelde 3 4 aradı uyuyorum zaten sabah 7 de annem kaldırıyor beni ama son iki gündür sabah uyanıyormuşum normal okula giderken ne yapıyorsam onu yapıyormuşum ama ben uyandığımda saat 11 bunun sebebi nedir hiçbirşey hatırlamıyorum
Nasıl yani 7’de anneniz kaldırıyor okul için ama 11’de uyanıyorsun. Orayı anlaamdım.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani 7’de anneniz kaldırıyor okul için ama 11’de uyanıyorsun. Orayı anlaamdım.
yani hocam uyku sersemliğimi nasıl desem bilmiyorum da annem kaldırmış işte çorap falan da giymişim ama benim hiçbirşeyden haberim yok uyanıyorum bir anda sabah 11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,311
Üyeler
165,330
Son üye
osanmaz9
Top Bottom