GetR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- GetR
2 gün önce geçirdiğim adrenalin patlaması yüzünden artık uyumakta çok güçlük çekiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Hemen anlatayım size nasıl olduğunu, 2 gün önce sabah saatlerinde yatmıştım ve öğlen saatlerine doğru aniden uyandım bakın aniden diyorum ve 1-2 saniye sonra adrenalin patlaması filan oldu 3-4 saniye boyunca bağırdım korkudan her yerim donmuş gibiydi sesler filan oldukça garip geliyordu. Fiziksel olarak etkisi çoktan geçti 2-3 dakikada tamamıyla ama sizce psikolojik olarak etki mi bıraktı? Seslere karşı epey duyarlı oldum artık her gözlerimi kapatıp uykuya tam dalacakken ses duyduğumda adrenalin seviyem artıyor vücud sıcaklığım filanda artıyor. 1 gün önce oldukça uykulu olmama rağmen uyumam tam 1 saat civarında sürdü ve şimdi bugündeyiz bugün 2 kez yatmaya çalıştım saat 3 civarında kafamı yastığa koydum müzik açıp yattım ki dışardan gelen sesler beni tırsmasın gene aynı şey olmasın diye fakat bu seferde yatamadım 4 buçuğa kadar sonra kalktım saat 8 olmuştu hala uyumamıştım saat 8'de tekrardan denedim şansımı bu sefer önce müziksiz yaptım ama gene saat 9 a kadar yatamadım saat 9 civarlarında tam derin uykuya dalmıştım ki aniden şarkının sesi yüzünden tekrar uyandım ve bu sefer küçük bir adrenalin patlaması oldu. Ayrıca bundan 1 gün önce yattığımda ise kalktığımda gene adrenalin patlaması olmuştu. 2 gün önceye gelincede epey korkmuştum yani o zamandan kalma bir travma mı sizce? Nasıl desem artık her uykuya daldıktan 1-2 dakika sonra vücudum kasılmaya başlıyor ses duyunca böyle 5-10 dakika geçtikten sonra kalp atışlarımı falan duymaya başlıyorum şarkı dinlememe rağmen dışardan gelen sesleride duyabiliyorum, vücudum uyuşmuş oluyor ve böyle 15-30 dakika derin uyku çektikten sonra kalktığımda kesin adrenalin patlaması oluyor. Uykusuz kaldım ne yapacam bilemedim uyku ilacına yönelmeyeceğim çünkü büyük ihtimal çözmeyecek ve geri tepecek. Sürekli aynı ses seviyesinde chill bir şarkı açıp mı denesem diyorum işe yarama ihtimali epey yüksek.
Not: Doktara gidin yazacaklar yazmasın sebebi belli işte ortada adrenalin patlaması yüzünden oluyor bunu tetikleyen gözlerim kapalı ve bilincim uyku evresindeyken dışardan gelen normal sesler nasıl desem kedi sesi, kalp atışı sesi, konuşma sesi gibi gibi. Öyle kafamın içinden gelen ses değil.
Bu arada yatamadığım saatlerde sürekli uyanıp tekrar yatıyordum ve bu süreçlerde adrenalin dalgalanmaları oluyordu durmadan
Not: Doktara gidin yazacaklar yazmasın sebebi belli işte ortada adrenalin patlaması yüzünden oluyor bunu tetikleyen gözlerim kapalı ve bilincim uyku evresindeyken dışardan gelen normal sesler nasıl desem kedi sesi, kalp atışı sesi, konuşma sesi gibi gibi. Öyle kafamın içinden gelen ses değil.
Bu arada yatamadığım saatlerde sürekli uyanıp tekrar yatıyordum ve bu süreçlerde adrenalin dalgalanmaları oluyordu durmadan
Son düzenleme: