İlaçlar felan var ama onlara gerek yok. En doğal yol şimdi uyumaya başla yarin sabah 5-6 gibi kalk erken uykun gelir.Tavsiyesi olan var mı? 2 gündür uyumuyorum. Bugün 3. olacak ve öleceğim sanırım. Hasta filan değilim. Beni ölüm uykusuna sokacak bir şeyler bilen varsa yazmakta an çekinmesin.
zestat 15 mg diline koy eriyor kendi yarım saati geçmez devrilirsin ama sen yine de kullanmadan aile hekimine bi danışTavsiyesi olan var mı? 2 gündür uyumuyorum. Bugün 3. olacak ve öleceğim sanırım. Hasta filan değilim. Beni ölüm uykusuna sokacak bir şeyler bilen varsa yazmakta an çekinmesin.
Tuhaf gelebilir ama 31 , üzerine yoğurt sonra youtubedaki çamurdan ev yapan afrikalilardan 1 video. 3. Adima gelene kadar uykun geliyo zatenTavsiyesi olan var mı? 2 gündür uyumuyorum. Bugün 3. olacak ve öleceğim sanırım. Hasta filan değilim. Beni ölüm uykusuna sokacak bir şeyler bilen varsa yazmakta an çekinmesin.
düşünme düşününce uyuyamazsınTavsiyesi olan var mı? 2 gündür uyumuyorum. Bugün 3. olacak ve öleceğim sanırım. Hasta filan değilim. Beni ölüm uykusuna sokacak bir şeyler bilen varsa yazmakta an çekinmesin.
Mastürbasyon yapamam. Maksimum haftada bir. Sağlık için. Sanırım 1 ton yoğurt yedim ve 6745. kez ev yapıyorlar. Yine de saol.Tuhaf gelebilir ama 31 , üzerine yoğurt sonra youtubedaki çamurdan ev yapan afrikalilardan 1 video. 3. Adima gelene kadar uykun geliyo zaten
Düşünüyorum demek ki varım. Uyursam da düşünmemeyi düşünüyorum. Sanırım varlığımın sebebi.düşünme düşününce uyuyamazsın
Yarın geç kalkarsan döngüye girer tavsiyem erken kalkmaya çalış.Mastürbasyon yapamam. Maksimum haftada bir. Sağlık için. Sanırım 1 ton yoğurt yedim ve 6745. kez ev yapıyorlar. Yine de saol.
kanka 2 gündür uyuyamıyorsun ve haftada birden fazla kez mastürbasyonun seni sağlıksal olarak olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsunMastürbasyon yapamam. Maksimum haftada bir. Sağlık için. Sanırım 1 ton yoğurt yedim ve 6745. kez ev yapıyorlar. Yine de saol.
Uyu yat diyorsunda. Hiç kolay bir şey değil. Yatakta acı çekiyorum.Yarın geç kalkarsan döngüye girer tavsiyem erken kalkmaya çalış.
Kanka bir erkekğin kaslanması ruhsal bedensel anlamda gelişmesi erkeklik hormonuna bağlıdır. Bu hormon azsa kadın erkek arası birşeye benzersin. Mastürbasyon yaparsan bu hormon çok azalır. Haftada 10 defa yapsam yine ölmem ama gelişimim için bir düzen tutturdum bozamam. Zamanında çok sıkıntısını çektim.kanka 2 gündür uyuyamıyorsun ve haftada birden fazla kez mastürbasyonun seni sağlıksal olarak olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsun
çok mantıklı olduğunu söyleyemem
fazla mastürbasyon yapınca ölmezsin ama uyumanı sağlayabilir
deneyip denememek sana kalmış
Annem kullanıyordu ama yaşım tutmuyor sanırım.zestat 15 mg diline koy eriyor kendi yarım saati geçmez devrilirsin ama sen yine de kullanmadan aile hekimine bi danış