Neler Yeni

Uyuyamıyorum | [2] |

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Küçükken zirilyon kere yapmışımdır ama bence gerçek tevekkül olmuyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir uyku çöktü bana ya. Knk çok ağır ama.

Sanırım artık uyuyamasamda PC ye bakmayacağım. Ölmekten iyidir.
Dostum bilgisayar ve elektronik alete 1 buçuk ay bakmadım yemin ederim @Ziona şahit 9 buçuk ta yatıyorum baktığımda ise 12 1 e kadar uykum gelmiyordu anladın sen

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Günde 3 gidiş 3 dönüş otobüse biniyorum eve gelince ölüm uykusuna yatıyorum sende deneyebilirsin bi istanbul turu at sonra yat yatağa hemen dalarsın uykuya

Zeth

80+ Bronze
Aynen ama onun da yarısı 7.5 mg uyutur ertesi gün sersemlik yapsa da. Ama o ilacı reçetesiz alamaz. Atarax var eczaneden gidip alabileceği onu denesin. Yoksa pazartesi zestat yazdirsin.(Aile hekimi)
Evet ertesi gün bayağı bi sersemlik yapıyor uykulu geziyorsun, reçetesiz alınabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Akın
Tuhaf gelebilir ama 31 , üzerine yoğurt sonra youtubedaki çamurdan ev yapan afrikalilardan 1 video. 3. Adima gelene kadar uykun geliyo zaten
Denenmiş adkasa

Tavsiyesi olan var mı? 2 gündür uyumuyorum. Bugün 3. olacak ve öleceğim sanırım. Hasta filan değilim. Beni ölüm uykusuna sokacak bir şeyler bilen varsa yazmakta an çekinmesin.
Uyumaya çalışma, buna çok kafa yorduğun içinde olabilir

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Denenmiş adkasa

Uyumaya çalışma, buna çok kafa yorduğun içinde olabilir
4 saatte olsa uyudum ama bugün spora gitmeyeceğim.

Dostum kilon fazla tabi ama 12 yaşında 190 olmayacaktın ya, boy uzaman yaşla birlikte gelişmeden dolayı emin ol, kendini kısıtlama canın o an ne istiyorsa onu yap, boyun etkeni büyük oranda genetik zaten, dediğim gibi istediğini yap bence,kilon da boyunun uzamasına engel olmuş olabilir, senin bileceğin iş tabi
haftada 1 kere veya az miktarda yapmanı bi profesyonel söylediyse bişey diyemem dediklerini yap tabi
Makalelerden bulmuştum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Brom kesinlikle bir uyku düzeni tutturmalısın en önemlisi bu. Hergün 9 saat üzeri uyursan sonrasında geceleri uyuyamazsın böylece uyku düzenin sürekli ileri doğru gider. Bir düzenin olsada yazayan belki başka görenler olur uyumadan önce sıcak bir duş al ekranlara uyku zamanına yakın ara ver tam uyumadan önce nefessiz kalana kadar şınav çek ve yatağa gir. Bunlar benim kullandığım yöntemler umarım yardımcı olmuşum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Brom kesinlikle bir uyku düzeni tutturmalısın en önemlisi bu. Hergün 9 saat üzeri uyursan sonrasında geceleri uyuyamazsın böylece uyku düzenin sürekli ileri doğru gider. Bir düzenin olsada yazayan belki başka görenler olur uyumadan önce sıcak bir duş al ekranlara uyku zamanına yakın ara ver tam uyumadan önce nefessiz kalana kadar şınav çek ve yatağa gir. Bunlar benim kullandığım yöntemler umarım yardımcı olmuşum.
Dediklerinin %90'ını uyguladım. Babam bir psikolog'a gitmem gerktiğini söylüyor. Randevu aldım. Yine de teşekkürler.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Dediklerinin %90'ını uyguladım. Babam bir psikolog'a gitmem gerktiğini söylüyor. Randevu aldım. Yine de teşekkürler.
En doğrusunu yapmışsın. Konuyu çok okumadım ama dediklerim işe yaramıyor ise muhtemelen düşüncelerin yüzünden uyuyamıyorsun. Bazı yaşlarda beyin çok aktif olabiliryor.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
En doğrusunu yapmışsın. Konuyu çok okumadım ama dediklerim işe yaramıyor ise muhtemelen düşüncelerin yüzünden uyuyamıyorsun. Bazı yaşlarda beyin çok aktif olabiliryor.
3 gün önce sevgilim oldu sanırım ondan. :giggle:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
3 gün önce sevgilim oldu sanırım ondan. :giggle:
Şimdi belli oldu nedeni. Bence pek bir psikolokluk bir durum yok. Sadece fazla dopamin kullanıyorsun. Bence en fazla 1-2 hafta içinde düzelirsin şimdilik sabretmen lazım. Tabi eğer senin için istediğin zamanda uyuyamamak bir sorunsa normalden erken kalk az uyu daha hızlı birşekilde uyursun. (seni uyutmayacak kadar seviyorsan ya ilkdir yada acayip seviyorsundur. İlişkide uyum sağlamaya bak.)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Şimdi belli oldu nedeni. Bence pek bir psikolokluk bir durum yok. Sadece fazla dopamin kullanıyorsun. Bence en 1-2 hafta içinde düzelirsin şimdilik sabretmen lazım. Tabi eğer senin için istediğin zamanda uyumak bir sorunsa normalden erken kalk az uyu daha hızlı birşekilde uyursun. (seni uyutmayacak kadar seviyorsan ya ilkdir yada acayip seviyorsundur. İlişkide uyum sağlamaya bak.)
Uyku düzenim önemli. Bozulduğundan beridir spora gidemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom