Neler Yeni

Uyuyamıyorum uyumamak için tavsiyeler

Carrier

80+ Bronze
uykumu açmak için tavsiyeleriniz var mı ? uyuyamıyorum. Bari uykumu düzenliyim dedim. 22:00'a kadar beni ne tutar ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ramazan Yavuz
Sabah 10'da mesaim var gece 3'ten beri uyumaya çalışıyorum ama boş benim yapacağım ve size de tavsiyem bence bugün uyumayın akşam saatlerinde uyuyun belki düzene girer uykunuz uyumamak için yürüyüş yapmak - duş almak - film izlemek ve oyun oynamak gibi şeyler yapabilirsiniz.

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolayla kahveyi karıştıp iç kanka
ahahahhaah midem almaz o ne öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah 10'da mesaim var gece 3'ten beri uyumaya çalışıyorum ama boş benim yapacağım ve size de tavsiyem bence bugün uyumayın akşam saatlerinde uyuyun belki düzene girer uykunuz uyumamak için yürüyüş yapmak - duş almak - film izlemek ve oyun oynamak gibi şeyler yapabilirsiniz.
1 de yatağa girdim 5 saattir kıvranıyorum uyumama kararı aldım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam her gece ben de aynısını yaşıyorum yorulsam da yorulmasam da mümkün değil uyuyamıyorum dün gece de uyuyamayınca sizin gibi uyumama kararı aldım tüm günümü kahve içip uyumadan geçirdim akşam yemeğinden sonra 21.30 civarı yattım bebek gibi uyuduktan sonra 4.30 gibi kendi kendime kalktım tekrar geri uyuyamadım bu gece ne olacak bilmiyorum ama 1 gün uykusuz geçirdikten sonra uyuyabiliyorsunuz sadece akşam 4-5-6 saatlerinde dikkat edin o saatlerde uyku çok bastırıyor

Carrier

80+ Bronze
hocam her gece ben de aynısını yaşıyorum yorulsam da yorulmasam da mümkün değil uyuyamıyorum dün gece de uyuyamayınca sizin gibi uyumama kararı aldım tüm günümü kahve içip uyumadan geçirdim akşam yemeğinden sonra 21.30 civarı yattım bebek gibi uyuduktan sonra 4.30 gibi kendi kendime kalktım tekrar geri uyuyamadım bu gece ne olacak bilmiyorum ama 1 gün uykusuz geçirdikten sonra uyuyabiliyorsunuz sadece akşam 4-5-6 saatlerinde dikkat edin o saatlerde uyku çok bastırıyor
bende dediğiniz gibi yapıcam. 22:00 gibi uyursam 7 8 gibi kalkarım diye düşünüyorum erken kalktığım için de 12 gibi uyurum artık heralde. Uykumu bu şekilde düzenlerim.

Carrier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
ne işe yarıyor tam olarak misal ben yatağa girdiğimde ne kadar yorgun olursam oluyim saatlerce uyuyamıyorum.
30 saat uykusuz kalıpta uyuyamadığım zamanları bilirim
melatonin uykunu getirmeye yardımcı olur ve uyuduğun uykunun kalitesini artırır.
Ben protein ocean ın deep sleep ürününü kullanıyorum şu an memnunum.

Carrier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
https://proteinocean.com/deep-sleep bahsettiğiniz ürün buysa alıyorum hocam. Kullanımı nasıl tam olarak ?
aynen ürün bu,uyumadan yarım saat veya 1 saat önce bir su bardağına bir ölçek atıp içiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://proteinocean.com/deep-sleep bahsettiğiniz ürün buysa alıyorum hocam. Kullanımı nasıl tam olarak ?

geri dönüşlerinizi bekliyorum

Top Bottom