Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
ya sizinde ne dediğiniz belli değil sınavlar ertelenenince yaşa ziya bakan olur sınav var diyince ziya bey istifa dersiniz

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Önceden sınav olduğum için rahat rahat takılıyorum, ama 1 Mart'da okulların açılacağı söylentisi var.
Kendi düşüncem açılmaması yönünde.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onunla kalsa keşke meslek liseleri uygulamalı yüz yüze derslere başlıyor.
fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden sınav olduğum için rahat rahat takılıyorum, ama 1 Mart'da okulların açılacağı söylentisi var.
Kendi düşüncem açılmaması yönünde.
Bende oldum, ama tekrar olacağım. Sıkıntı orada.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
cevap bile vermeye değmezsiniz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bi sınav uğruna hayatımız tehlikede...
la olum tatile gelince covid yok okula gelincemi olucak sizde allah için bu meb in kafası yerinde değil arkadaş 4 virüste okulu kapatan ama 7k virüsde açar istediğini yapar virüs kapıp zarar görürsen her türlü dava hakkın olduğunu düşünüyourm

Top Bottom