ya sizinde ne dediğiniz belli değil sınavlar ertelenenince yaşa ziya bakan olur sınav var diyince ziya bey istifa dersinizŞubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konuŞubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuzOnunla kalsa keşke meslek liseleri uygulamalı yüz yüze derslere başlıyor.
Tekrar olmayacağız, 1. dönem sınavları olacak.Bende oldum, ama tekrar olacağım. Sıkıntı orada.
cevap bile vermeye değmezsinizaynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:
fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
la olum tatile gelince covid yok okula gelincemi olucak sizde allah için bu meb in kafası yerinde değil arkadaş 4 virüste okulu kapatan ama 7k virüsde açar istediğini yapar virüs kapıp zarar görürsen her türlü dava hakkın olduğunu düşünüyourmBi sınav uğruna hayatımız tehlikede...