Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tarihler falan belli. Şubatın son haftası sınav olacağız. Anadolu Lisesinde mi okuyorsun??
Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde okuyorum, ve bize 1. dönem sınav olmayanlar olacak sadece dendi.
1. dönem bütün sınavlarımı da oldum yani bizlik bir şey yok.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
Son dakika sınavlar iptal olabilir. Fakat olmayabilir. Sınavlara çalışmayı bırakmayın.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
la olum tatile gelince covid yok okula gelincemi olucak sizde allah için bu meb in kafası yerinde değil arkadaş 4 virüste okulu kapatan ama 7k virüsde açar istediğini yapar virüs kapıp zarar görürsen her türlü dava hakkın olduğunu düşünüyourm
Sanırım herkesi takip ettin tatile gidip gitmediğimizi biliyorsun.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
la olum tatile gelince covid yok okula gelincemi olucak sizde allah için bu meb in kafası yerinde değil arkadaş 4 virüste okulu kapatan ama 7k virüsde açar istediğini yapar virüs kapıp zarar görürsen her türlü dava hakkın olduğunu düşünüyourm
Tamam.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Son dakika sınavlar iptal olabilir. Fakat olmayabilir. Sınavlara çalışmayı bırakmayın.
iptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk dönem sınav olanlar bir daha olacak mı?
eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar size üzüntülü haberi de vereyim MEB üzerinde bildirildi 2.sınav da Nisanda gözüküyor. 🙉

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
iptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben
Anadolu Lisesinde okuyorum. Tarihler belli. Şubatın son haftası olarak gözüküyor.
Olmayacakmışız biz. İlk sınava giremeyenler giriyormuş.

Top Bottom