TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
şubatın sonu martın başı 1mart oluyor kankişMartta değil mi?
şubatın sonu martın başı 1mart oluyor kankişMartta değil mi?
Tekrar neden olucaksın ?Bende oldum, ama tekrar olacağım. Sıkıntı orada.
kanka ne alaka 1yıl tatil olsa memurlar sonuçta her şekilde maaşlarını alıcaklar işsiz kalmıyacaklariptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben
Olması gereken şey olmadığı için bu söylemler oluyor. Eğer yüz yüze sınav oluyorsak yüz yüze ders de görebiliriz.ya sizinde ne dediğiniz belli değil sınavlar ertelenenince yaşa ziya bakan olur sınav var diyince ziya bey istifa dersiniz
Cümlenin baş harfinin büyük yazılacağını bile bilmeyen biri bu yorumu yapıyor. Sensin boş!aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:
fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
olum o para helal olurmu sence öğrenciye okutma yan gel yat osman ben milletvekillerinin dahi helal kazandığını düşünmüyorum belediyelerin falan çalışmıyolar 2 yıldır altyapı kurulcak kurmuyo şikayetiniz oluşturuldu oluşturuldu helal para kazanmak zordur haram kolay helal olsun az olsun ama haram para o okutmadan para kazanıyonkanka ne alaka 1yıl tatil olsa memurlar sonuçta her şekilde maaşlarını alıcaklar işsiz kalmıyacaklar
Inan bana kimsenin uyduğu yok.Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
uzaktan eğitim?olum o para helal olurmu sence öğrenciye okutma yan gel yat osman ben milletvekillerinin dahi helal kazandığını düşünmüyorum belediyelerin falan çalışmıyolar 2 yıldır altyapı kurulcak kurmuyo şikayetiniz oluşturuldu oluşturuldu helal para kazanmak zordur haram kolay helal olsun az olsun ama haram para o okutmadan para kazanıyon
Kahinsin galiba?? Burada tahmin yürütüp boş yapma. İlk sınavlarımı başarılı bir şekilde verdim. Ayrıca vermesen sane ne?? Madem boş konu gelip yorum yapma!!aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Bir cümle yazmak için bile 2 dakika düşünüyosan vay halineOlması gereken şey olmadığı için bu söylemler oluyor. Eğer yüz yüze sınav oluyorsak yüz yüze ders de görebiliriz.
Cümlenin baş harfinin büyük yazılacağını bile bilmeyen biri bu yorumu yapıyor. Sensin boş!
Dostum sorun maske/mesafe hijyen değil.Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.