Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
iptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben
kanka ne alaka 1yıl tatil olsa memurlar sonuçta her şekilde maaşlarını alıcaklar işsiz kalmıyacaklar

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ya sizinde ne dediğiniz belli değil sınavlar ertelenenince yaşa ziya bakan olur sınav var diyince ziya bey istifa dersiniz
Olması gereken şey olmadığı için bu söylemler oluyor. Eğer yüz yüze sınav oluyorsak yüz yüze ders de görebiliriz.
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
Cümlenin baş harfinin büyük yazılacağını bile bilmeyen biri bu yorumu yapıyor. Sensin boş!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
kanka ne alaka 1yıl tatil olsa memurlar sonuçta her şekilde maaşlarını alıcaklar işsiz kalmıyacaklar
olum o para helal olurmu sence öğrenciye okutma yan gel yat osman ben milletvekillerinin dahi helal kazandığını düşünmüyorum belediyelerin falan çalışmıyolar 2 yıldır altyapı kurulcak kurmuyo şikayetiniz oluşturuldu oluşturuldu helal para kazanmak zordur haram kolay helal olsun az olsun ama haram para o okutmadan para kazanıyon

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
olum o para helal olurmu sence öğrenciye okutma yan gel yat osman ben milletvekillerinin dahi helal kazandığını düşünmüyorum belediyelerin falan çalışmıyolar 2 yıldır altyapı kurulcak kurmuyo şikayetiniz oluşturuldu oluşturuldu helal para kazanmak zordur haram kolay helal olsun az olsun ama haram para o okutmadan para kazanıyon
uzaktan eğitim?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Kahinsin galiba?? Burada tahmin yürütüp boş yapma. İlk sınavlarımı başarılı bir şekilde verdim. Ayrıca vermesen sane ne?? Madem boş konu gelip yorum yapma!!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Olması gereken şey olmadığı için bu söylemler oluyor. Eğer yüz yüze sınav oluyorsak yüz yüze ders de görebiliriz.

Cümlenin baş harfinin büyük yazılacağını bile bilmeyen biri bu yorumu yapıyor. Sensin boş!
Bir cümle yazmak için bile 2 dakika düşünüyosan vay haline
1613836529565.png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Dostum sorun maske/mesafe hijyen değil.
Başlıktan da belli. Coğrafya öğretmenim hiç ekran açmadan sadece konuşarak sözde ders anlattı.
Ben daha öğretmenin yüzünü doğru düzgün göremiyorum, gerçekliği hissedemiyorum daha ne olsun.
Okulda ne olur?
Görsellik dimi, tahta falan. Daha yakın iletişim. Uygulamalı anlatım vb.
Ben Meslek lisesinde okuyorum benim meslek derslerimdeki her şey uygulamalı. Ve ben daha uygulamalı olarak işlemediğim konudan sınav olacağım.
Onu bunu bırak okulun şartları fena değil ama birisinden bile faydalanamıyoruz. Laboratuvardaki deneylerle ilgili sorular mesela.
Gerçekten saçma bir durum. Eğer sınav olacaksak da bari 1 aylık bir yüz yüze eğitim/tekrar süreci olsun da uygulamalı dersleri orada görelim ve ona göre sınav olalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,774
Üyeler
167,193
Son üye
fkosdas
Top Bottom