Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Okulların açılması büfe, bakkal, yeme yerleri vs. gibi yerler piyasayı harekete sokacaktır.
sanırım anlamadın diyorum ki eğer okullar açılıcaksa (bence açılmamalı) esnafında açılması gerek eğer dükkanlar açılmadan okullar açılırsa ekonomide düzelme olmaz. Esnaf dükkanı kapalıyken nasıl satış yapıcak diyorum. Cafe ve renstorant tarzı işletmeler açılmıyor AÇILMIYOR

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eğitime erişemeyen öğrenciler
Mutasyona uğramış virüs
Uzaktan eğitim ve anladıklarımiz
Mart'ta başlayacak normalleşme ve dahası.....
Şu an sınav yapmaya müsait ortam yok maalesef.

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
sanırım anlamadın diyorum ki eğer okullar açılıcaksa (bence açılmamalı) esnafında açılması gerek eğer dükkanlar açılmadan okullar açılırsa ekonomide düzelme olmaz. Esnaf dükkanı kapalıyken nasıl satış yapıcak diyorum. Cafe ve renstorant tarzı işletmeler açılmıyor AÇILMIYOR
Kademeli olarak açılacak, 1 Marttan itibaren risk durumuna göre iller belirlenecek ona göre de açacaklar haliyle okullarda açılmış olacak esnaf için iyi olucak. Bende açılmamasını düşünüyorum ama mecburlar.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Kademeli olarak açılacak, 1 Marttan itibaren risk durumuna göre iller belirlenecek ona göre de açacaklar haliyle okullarda açılmış olacak esnaf için iyi olucak. Bende açılmamasını düşünüyorum ama mecburlar.
tamam beki o tümüyle kapanan dükkanlar napıcak maddi durumlar yüzünden dükkanı satanlar da var

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
Okulların açılmasını en çok biz istiyormuşuz öyle diyor. İnstagramda birisi "acaba öğrencilerin bundan haberi varmı" yazmış 3700 kadar beğeni almış

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
açıldıktan 1 hafta sonra kapanıcağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
tamam beki o tümüyle kapanan dükkanlar napıcak maddi durumlar yüzünden dükkanı satanlar da var
Haklısın, ne diyebilirim devlette elinden geleni yapmaya çalışıyor onlarda farkında sıkıntının büyük olduğunu artık hayırlısı Kısa çalışma ödeneğiydi kira yardımıydı elinden geleni yapmaya çalıştılar ülkeminizin maddi durumunu düşünürsek ancak bu kadar oluyor.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
Vaka sayıları almış başına gidiyor ama liseliler de maşallah her yer deler.

Top Bottom