Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten tekrar eğitim olmak zorunda. Canlı derslerden bir şey öğrenemiyoruz bazıları canlı derse bile giremiyor sınav olması isteniyor.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
Ben bir şey diyeceğim hadi sınava tepki vs gösterinde kolaylık olarak da sadece 1 kasıma kadar işlenen konulardan sormuşlar daha ne yapsınlar ha ama bende istemem tabi sınav olmasını virüs olcağımımı düşünim soru kağıdıyla mı cebelleşim :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
Böyle yargılanan hiç iyi değil. Ben o kadar çalıştım sınav olmadı şimdi bir saha çalışacağım ve 6 gün sonra tekrar sınav olacak o zaman napacağız?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben bir şey diyeceğim hadi sınava tepki vs gösterinde kolaylık olarak da sadece 1 kasıma kadar işlenen konulardan sormuşlar daha ne yapsınlar ha ama bende istemem tabi sınav olmasını virüs olcağımımı düşünim soru kağıdıyla mı cebelleşim :D
Dostum sıkıntı sınavlara 2. Kez girmemizde.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Okulların açılmasını en çok biz istiyormuşuz öyle diyor. İnstagramda birisi "acaba öğrencilerin bundan haberi varmı" yazmış 3700 kadar beğeni almış
ya valla bizim sınıfta da var 2 tane hocam okulu özledik ya açılsın özledik açılsın bunlara virüs bi koysa ya okul açıldı virüs bulaştı niye açıyonuz olcak.

Dostum sıkıntı sınavlara 2. Kez girmemizde.
Ben girmedim hocam :D

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Haklısın, ne diyebilirim devlette elinden geleni yapmaya çalışıyor onlarda farkında sıkıntının büyük olduğunu artık hayırlısı Kısa çalışma ödeneğiydi kira yardımıydı elinden geleni yapmaya çalıştılar ülkeminizin maddi durumunu düşünürsek ancak bu kadar oluyor.
kanka sana bi haberim var ödenek falan hikaye vermiyorlar reddediyorlar başvurunca

1 kasıma kadar tüm hocalar sormuyor denetimsizlik var öğretmenler kafalarına göre soruyor bunu kendimden biliyorum

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
kanka sana bi haberim var ödenek falan hikaye vermiyorlar reddediyorlar başvurunca

1 kasıma kadar tüm hocalar sormuyor denetimsizlik var öğretmenler kafalarına göre soruyor bunu kendimden biliyorum
Kriterleri mevcut her başvurana verilmiyor zaten

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

aynen bazıları 1 kasıma kadar yapıyor diğerleri de habire konu arttırıyor size meb söylemiş nereden olcağını hala niye konu arttırıyonuz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
İğrençsin

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
Genelleme yapıp boş konuşma. Temel ihtiyaçları almak için dışarı çıkıyorum sadece.
Ben seni kastetmiyorum. 25 yaşındayım 1 yıldır evden çalışıyorum. Dışarıya bile sadece bahçeye iniyorum tüm temel ihtiyaçlaro internetten karşılıyorum. Haftada 1 gün şirkete gidiyorum sadece. Ama dışarıya çıktığımda liseliler maşallah her yer oturuyorlar ediyorlar benim evde duranlara bir sözüm yok. Ama ne zaman görsem herkes sağda solda oturuyor. Siz önce kendi yaşınızdakileri evde tutun sonra sınavlar iptal olsun diyin. Devlet sizin isteğinize göre sınavı iptal etmez. Siz sınav iptali için uğraşıyorsunuz üniversiteliler de açılsın diye ? Devlet kimin dediğini yapsın.

Top Bottom