Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
dostum olaya neden sadece sınav olarak bakıyorsun? pandemi başladığından beri kalabalık ortamlarda 4-5 defadan fazla bulunmadım arkadaşlarımla buluşmadım dışarıya çıkmadım ben. ama aileme abime kardeşime virüs bulaştırmak istememem sence de doğru bir şey değil mi?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Dostum sorun maske/mesafe hijyen değil.
Başlıktan da belli. Coğrafya öğretmenim hiç ekran açmadan sadece konuşarak sözde ders anlattı.
Okulda ne olur?
Görsellik dimi, tahta falan. Daha yakın iletişim. Uygulamalı anlatım vb.
heh şimdi burda haklısın ingilizce hocam aynısını yapıyo eba da yollamıyo zoomda yapıyor haberim dahi olmuyo girince niye gelmedin diye bana bağırıyo pandemin a****

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
iptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim

eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben
boğaziçi olayları 1 hafta mı dayandı :D?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
okulu devre dışı bırakınca uzaktan eğitim neden yapsın ki?
bence olması gereken şu dersler uzaktan eğitim olarak yapılıcak sınavlar olmayacak sadece bu yıl için ortaokullara yapıyorlarda neden lislere yapmıyorlar şimdi diyeceksiniz ki not ortalamarı üni sınavını etkiliyor eee 8.sınıf notlarıda da lgsyi etkiliyor o zaman neden ortaoklulda sınav olmuyor da lisede oluyor?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bence olması gereken şu dersler uzaktan eğitim olarak yapılıcak sınavlar olmayacak sadece bu yıl için ortaokullara yapıyorlarda neden lislere yapmıyorlar şimdi diyeceksiniz ki not ortalamarı üni sınavını etkiliyor eee 8.sınıf notlarıda da lgsyi etkiliyor o zaman neden ortaoklulda sınav olmuyor da lisede oluyor?
Dediğin gibi. Ortaokul'da olup, lisede olmamalı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
boğaziçi olayları 1 hafta mı dayandı :D?
Ulan boğaziçi olayları ne alaka.
Burada okulların açılmasından, bakanlığın uzaktan eğitim yapıp yüz yüze sınav yapmasından bahsediyoruz sen boğaziçi diyorsun.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iptal olmıcak o sınavı yapmak zorunda artık anlayın arkadaşım ya hiçbir okul 1.dönem sınav yapmıcak eokula girmicekti erken davranıp yaptılar hata yaptılar yapmasalardı sınav falan olmazdı 1 yıl okulu iptal etse o 1 yıl için çabalanan zaman boşa gidicek öğretmenler işsiz kalıcak maaş gelmicek neyle geçincek o adam peki hiçbirşey yapamayılar yetmiyo güçleri yetemiyo çünkü sınavı yapsın sizde kurtulun ziyada kurtulsun boğaziçi olayları noldu 1 hafta dayandı sınavlar olduktan sonra 1 hafta boyunca herkes bir şey dicek sonra yok olup gitcek bu devran böyle dönüyo bil istedim

eokula girildiyse olmıcak ama 2.dönem sınavları 16 nisanda diye birrşey duydum ben
Biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun?
Uzaktan eğitim yapılan sistemde nasıl yüz yüze sınav yapılabiliyor Allah aşkına bir düşün. Sınav günü virüs tatile gidiyor da hastalıksız mı geçiyoruz?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Sınav yapacağına önce yüz yüze eğitim görelim ondan sonra olalım sınavı. Benle beraber herkes (yan gelip yatanlar hariç) böyle düşünüyor.
Ha birde sözde sınavımızda 1 Kasım'a kadarki konular çıkacaktı. Almanca'dan 1 Ocak'a kadar işlediğimiz konulara kadar saydı hoca bunlar bunlar çıkacak diye. Sınav sorularında denetim yok bir şey yok. Şikayet etsem bir işe yaramayacak. Ben ne diyeyim şimdi.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uzaktan eğitim yapılan sistemde nasıl yüz yüze sınav yapılabiliyor Allah aşkına bir düşün. Sınav günü virüs tatile gidiyor da hastalıksız mı geçiyoruz?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Sınav yapacağına önce yüz yüze eğitim görelim ondan sonra olalım sınavı. Benle beraber herkes (yan gelip yatanlar hariç) böyle düşünüyor.
Ha birde sözde sınavımızda 1 Kasım'a kadarki konular çıkacaktı. Almanca'dan 1 Ocak'a kadar işlediğimiz konulara kadar saydı hoca bunlar bunlar çıkacak diye. Şikayet etsem bir işe yaramayacak. Ben ne diyeyim şimdi.
Anlama problemi var çocukta. Anlatmaya değmez.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Ha birde sözde sınavımızda 1 Kasım'a kadarki konular çıkacaktı. Almanca'dan 1 Ocak'a kadar işlediğimiz konulara kadar saydı hoca bunlar bunlar çıkacak diye. Sınav sorularında denetim yok bir şey yok. Şikayet etsem bir işe yaramayacak. Ben ne diyeyim şimdi.
kanka bizimde 1 ocaka kadardı il zümre öğretmenleri tarafından konular kısılıyo hergün dün kimya kısıldı bugün tarih yarın belki sizin almancanız kısıtlanabilir?

Top Bottom