Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

Önceden sınav olduğum için rahat rahat takılıyorum, ama 1 Mart'da okulların açılacağı söylentisi var.
Kendi düşüncem açılmaması yönünde.

Şubat ayında tekrardan lise öğrencileri sınavlara girecek. Vaka sayıları almış başını gidiyor, Ziya beyin umrunda değil.
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onunla kalsa keşke meslek liseleri uygulamalı yüz yüze derslere başlıyor.
fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz

Önceden sınav olduğum için rahat rahat takılıyorum, ama 1 Mart'da okulların açılacağı söylentisi var.
Kendi düşüncem açılmaması yönünde.
Bende oldum, ama tekrar olacağım. Sıkıntı orada.

aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fen lisesi hariç hepsi başlıyo benim okulum açılmıyo ama sınavımı olmak için çalışıp çabalıyorum çalışın abi eğitime gelince covid var tatile gelince yok diyenlerdensiniz çoğunuz
cevap bile vermeye değmezsiniz

Bi sınav uğruna hayatımız tehlikede...
la olum tatile gelince covid yok okula gelincemi olucak sizde allah için bu meb in kafası yerinde değil arkadaş 4 virüste okulu kapatan ama 7k virüsde açar istediğini yapar virüs kapıp zarar görürsen her türlü dava hakkın olduğunu düşünüyourm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri