Neler Yeni

Uzun ömürlü wireless mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
Bütçe 2.2k idi ama bu tarz bütçe deki farelerin özellikleri ve ekstraları gereksiz oluyor . Fm ve diablo dışında mouse ile oynadığım bir oyun daha çıkmadı. O yüzden günlük ve uzun ömürlü kablosuz ,ucuz mouse arıyorum. Ugreen aldım ,hemen tekerlek ters çalışmaya başladı ve trendyol dan aldığım içinde garantisi yoktu çöpe gitti .bu yüzden arıza işlerine bakan site de bir mouse arıyorum .

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Bütçe 2.2k idi ama bu tarz bütçe deki farelerin özellikleri ve ekstraları gereksiz oluyor . Fm ve diablo dışında mouse ile oynadığım bir oyun daha çıkmadı. O yüzden günlük ve uzun ömürlü kablosuz ,ucuz mouse arıyorum. Ugreen aldım ,hemen tekerlek ters çalışmaya başladı ve trendyol dan aldığım içinde garantisi yoktu çöpe gitti .bu yüzden arıza işlerine bakan site de bir mouse arıyorum .
@MuratTheFounderOfGariban

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hissediyorum.. Dareu linki geliyor....

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcısı çok kötü .ve hepsiburada güven vermiyor. Amazon ve wraith gibi yerler daha iyi benim için .

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
ajaz aj139 1500 küsür amazonda

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Satıcısı çok kötü .ve hepsiburada güven vermiyor. Amazon ve wraith gibi yerler daha iyi benim için .
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse r1 pro al

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
Logitech Signature M650 Büyük Boy Sağ El Için Sessiz Kablosuz Mouse - Siyah https://amzn.eu/d/a2hlaBS

Bunu sipariş ettim şimdi . Hem sessiz olması ,pil ömrü uzun olması hoşuma gitti .ve satıcı amazon olduğu için iade sıkıntısı yaşamam . Bu yüzden hala mouse önerisi alabilirim . Stokda 1 tane kaldığı için aldım.

Ve 2k çok pahalı ,değmez . Çogu özellik işime yaramaz zaten .

Gif Man

80+ Gold
Hocam Bu Daha İyi Değil Mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Hocam Bu Daha İyi Değil Mi ?

Adam connectgameden istemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech Signature M650 Büyük Boy Sağ El Için Sessiz Kablosuz Mouse - Siyah https://amzn.eu/d/a2hlaBS

Bunu sipariş ettim şimdi . Hem sessiz olması ,pil ömrü uzun olması hoşuma gitti .ve satıcı amazon olduğu için iade sıkıntısı yaşamam . Bu yüzden hala mouse önerisi alabilirim . Stokda 1 tane kaldığı için aldım.

Ve 2k çok pahalı ,değmez . Çogu özellik işime yaramaz zaten .
Beş para etmez berbat bir mouse.

Top Bottom