Neler Yeni

Uzun ömürlü wireless mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Disli
Hepsini sessizce okudum kanser ettin beni şükür karar vermişsin😂
Hastalık sonuçta . Zorladı . Mcdonalds ve burger king mi diye 4 5 saat yemek siparişi verememiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M800 pro ve R1'in MCUları iyi değil Dareu'da Nordic MCU var diğer özellikler birbirine benzer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun.
Teşekkürler .

SABERZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mertcan Demirdöğen

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Yeni yeni psikiyatriye başladım .bilmiyorum şuan ama kararsızlık çok fazla .takıntılıyım birde.
Bende de temizlik hastalığı var hastalığımın adı tam ne bilmiyorum ama bazen günde 3 kere falan duş alıyorum en ufak bir pislik gördüğüm zaman midem bulanıyor pisliğin olduğu yeri Süpürge ile süpürüp Vileda ile silip en sonunda dezenfektan ile bir daha siliyorum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Dostum Wraithte güvenilir adamlar hakkında şikayet yok. Pilli olması da ekstra dezavantaj söylüyorum inanmıyorsun. Bile bile hurda bir şey mi önereyim sana onu mu istiyorsun yani?
Razer viper v2 pro ve superlight için ne düşünüyosunuz dareu ve vgn mi yoksa onlardan biri mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
Razer viper v2 pro ve superlight için ne düşünüyosunuz dareu ve vgn mi yoksa onlardan biri mi
Superlighta tövbe ettim özellikle. Dareu A950 Pro 4k ya da VGN VXE R1 Pro veya Pro max çok daha mantıklı tercihler.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Superlighta tövbe ettim özellikle. Dareu A950 Pro 4k ya da VGN VXE R1 Pro veya Pro max çok daha mantıklı tercihler.
Bir arkadaş rival 3 wireless a takas teklif etti de superlight ve v2 pro için. Üzerine bin tl istiyorum ona yönelmek mantıklı mı yoksa dareu dan devam mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
Bir arkadaş rival 3 wireless a takas teklif etti de superlight ve v2 pro için. Üzerine bin TL istiyorum ona yönelmek mantıklı mı yoksa dareu dan devam mı
Anlamadım rival 3ü verecek sen superlight ya da v2 pro vereceksin üstüne 1000 tl alacaksın doğru mu anladım?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ukkaşe Atalay