Öneri Uzun Süren Oyun Önerisi

2 Yi denedim benim klasmanım değil ben böyle yan görevleri sevmiyorum pek 3 güzel diyorlar ama almadım ilerde belki denerim Ac de çok yan görevler var ama yapmadanda ilerlersin sıkıntı değil.

AC Odyssey alacaktım ama İngilizcem yok :(

AC Odyssey alacaktım ama İngilizcem yok :(
İngilizceye pek gerek duymazsın ben hep yama yapıyorum sende yama falan varsa yapabilirsin battlefield 1 zaten kendisi türkçe bir oyun oynamadıysan öneririm kısa süren 1. dünya savaşını konu alıyor odyssey bende oynamadım bidahaki ay oynamayı düşünüyorum bakalım originsden sonra.

İngilizceye pek gerek duymazsın ben hep yama yapıyorum sende yama falan varsa yapabilirsin battlefield 1 zaten kendisi türkçe bir oyun oynamadıysan öneririm kısa süren 1. dünya savaşını konu alıyor odyssey bende oynamadım bidahaki ay oynamayı düşünüyorum bakalım originsden sonra.

PS4 için alacağım yama yok hocam, oyun RPG kafasında olduğu için İngilizce lazım.

Gta 5 Online sınırsız oyna oyunda :D

PS4 için alacağım yama yok hocam, oyun RPG kafasında olduğu için İngilizce lazım.
Evet origins ve odyssey rpg kafasında nerde o eski ac oyunları :) iksinide denemedim ama elbet ingilizce lazım olur. ben çok oynadım ingilizce oyun çat pat ilerliyorsun hiç yoksa ingilizcen zor olur.

Geri