witcher 3 abartıldıgı gibi güzel bir oyun değilGerçekten ilginç geldi bana. Witcher 3 oyununa sarmadı demişsiniz ve RDR 2 200 saattir oynuyormuşsunuz. Genelde böyle olmaz galiba. Size önerim Fallout oyunlarına yönelmeniz. Yeni eski demeden...
Ne dedin sen?!?!witcher 3 abartıldıgı gibi güzel bir oyun değil
değil?Ne dedin sen?!?!
ŞAKA
hayır yanlış anladın benim söylediğim şakadeğil?
skyrimUzun süren oyun önerisi istiyorum, Witcher 3 oynadım sarmadı, Witcher 3 önermeyin.
AC odysseyUzun süren oyun önerisi istiyorum, Witcher 3 oynadım sarmadı, Witcher 3 önermeyin.
AC odyssey
Gerçekten ilginç geldi bana. Witcher 3 oyununa sarmadı demişsiniz ve RDR 2 200 saattir oynuyormuşsunuz. Genelde böyle olmaz galiba. Size önerim Fallout oyunlarına yönelmeniz. Yeni eski demeden...
Ne dedin sen?!?!
ŞAKA
AC odyssey güzeldir alabiliyorsan alSiz oynadınız mı?
AC odyssey güzeldir alabiliyorsan al
AC odyssey güzeldir alabiliyorsan al
Siz oynadınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardom oynadı epey bi bakmıştım ve 15 gün falan bitirmişti. Baya güzel bi oyun ama rpg flaan
sen sevmemiş olabilirsin fakat bu onun abartıldığını göstermez beni o kadar sarmadı dersin geçer gider fakat abartılmış olduğunu kesinlikle katılmıyorum sana uygun bir oyun olmamış olabilir fakat ben ve dünyanın çok büyük bir kısmı bu oyundan çok memnun özellikle bana göre çok harika bir oyun ben ki rpg oyunlarını seven bir insan olarak skyrim de bile sıkıldımwitcher 3 abartıldıgı gibi güzel bir oyun değil