Fps'i ekranın HZ'ine göre sabitliyor.vsync ne oluyor tam olarak
kötüymüş ya yüksek aldığın fps boşa giderBen açmama taraftarıyım. fpsi sabitler. Fazla fps alırsın ama 60hz olduğundan çok hissetmeyebilirsin. Biraz terrcih meselesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps'i ekranın HZ'ine göre sabitliyor.
Açmanın Herhangi bi zararı olurmu veya açmazsak ekran kartı boşu boşuna mı yoruluyor?Ben açmama taraftarıyım. fpsi sabitler. Fazla fps alırsın ama 60hz olduğundan çok hissetmeyebilirsin. Biraz terrcih meselesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps'i ekranın HZ'ine göre sabitliyor.
Fazla FPS her zaman daha iyidir. Hzle alakasız FPS ne kadar yüksekse o kadar akıcı bir keyif alırsınız. Hz bunu destekleyerek daha hızlı bir görüntü sağlar sadece. 60Hz size 60FPS'ı sunmaz.Merhabalar, monitörüm 60 Hz v-sync açılmalı mı sizce?Bir Zararı Olurmu?
Sistem:
Gigabyte H610M Anakart
İ5 12400F
Rtx 4060
16 GB ram
Yorulma vb olmaz. Yararı faydası tartışılır.Açmanın Herhangi bi zararı olurmu veya açmazsak ekran kartı boşu boşuna mı yoruluyor?
Online oyunlar dışında, eğer söz konusu oyunda stabil 60 FPS üstü alıyorsan açabilirsin. Açtığın oyunlarda Nvidia denetim masasından Triple Buffering'i de aktif edersen daha iyi olur. Monitörünün G-Sync/FreeSync desteklemediğini varsayıyorum.Merhabalar, monitörüm 60 Hz v-sync açılmalı mı sizce?Bir Zararı Olurmu?
Sistem:
Gigabyte H610M Anakart
İ5 12400F
Rtx 4060
16 GB ram
sadece fpsini sabitlemiyor + olarak ekranda oluşan götüntü bozulmalarınıda engelliyor hikaye tarzı oyunlarda kullanılabilir aslında ama 60hz monitörün varsa sabitlemen belki bi tık daha akici hale getirebilir oyunukötüymüş ya yüksek aldığın fps boşa gider
nvidia ki üçlü arabellekleme mi oluyor trsiOnline oyunlar dışında, eğer söz konusu oyunda stabil 60 FPS üstü alıyorsan açabilirsin. Açtığın oyunlarda Nvidia denetim masasından Triple Buffering'i de aktif edersen daha iyi olur. Monitörünün G-Sync/FreeSync desteklemediğini varsayıyorum.
ben kullanmıyorum, freesync falan da açmıyorum.Merhabalar, monitörüm 60 Hz v-sync açılmalı mı sizce?Bir Zararı Olurmu?
Sistem:
Gigabyte H610M Anakart
İ5 12400F
Rtx 4060
16 GB ram