Aoc & Lg Hakkında Şikayetler Duymuştum Hocam O Yüzden .Sebebini söyleyebilir misiniz? Bende monitör bakıyorum o aoc ile lg arasında kalmıştım.
![]()
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 260Hz 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 IPS Beyaz Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 260Hz 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 IPS Beyaz Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
İkisi Arasından Bütçeni Zorlamıyorsa Phillips Alabilirsin F/P Kalmak İstiyorsanda Gigabyte İyidir .
Evet Ama Sabit Fiyat Farkı Var
Evet taksitle almayı düşünenler için çok uçuk bir fark yok aslındaEvet Ama Sabit Fiyat Farkı Var![]()
Ben teknik bir şeyden ötürü o 2 model yerine gigabyte modelini önerdiğinizi sanmıştım.Aoc & Lg Hakkında Şikayetler Duymuştum Hocam O Yüzden .
Yoksa Marka Olarak Önyargım Yok .
Yok Hocam Ben Alernatif Olarak Önerdim .Ben teknik bir şeyden ötürü o 2 model yerine gigabyte modelini önerdiğinizi sanmıştım.
IPS daha iyi, bütçeden dolayı genelde VA kullanıyorum görüntü olarak da güzel IPS den çok eksiği yok ama dehşet ghosting oluyor çok göze batıyor bir yerden sonra.Bu iki monitör arasındayım ve kararsız kaldım. Biri VA biri IPS sizin öneriniz ne olur ?
Mantıklı cevap olursa iyi olur, nedenli şekilde. Sadece aoc deyip geçilmeyip teknik yorumunu Rica ediyorum
Bende msi mag256f var masaustunden ve film izlemesinden memnun değilim.
![]()
Q27G42XNE
Q27G42XNE monitör, akıcı ve ayrıntılı görseller sunmak için 27 inç QHD Fast VA panel, 180 Hz yenileme hızı ve 1 ms GtG tepki süresi gibi özelliklere sahiptir. HDR10, FreeSync ve düşük giriş gecikmesi sayesinde güvenilir performans sunar. Tam bir masaüstü deneyimine hazır tasarımı, geri...www.aoc.com
Hangi VA'yı kullanıyorsunuz ve ne yaparken göze batıyor ?IPS daha iyi, bütçeden dolayı genelde VA kullanıyorum görüntü olarak da güzel IPS den çok eksiği yok ama dehşet ghosting oluyor çok göze batıyor bir yerden sonra.
Gigabyte 350 CAD300cd bence az o yüzden Philipsi eledim,
Hangi VA'yı kullanıyorsunuz ve ne yaparken göze batıyor ?
Monitörü üretildiği Hz nin altında kullanınca çok kötü gösteriyordu mesela bende PS4 var onu bağlıyorum ekrana 60Hz görüntü veriyor oyun bildiğin grafik hatası var gibi hissettiriyor FC oynuyorum adamların arkasında siyah başka adamlar oluyor TLOU oynuyorum hareket edersen grafik bozulması gibi garip gölgeler siyahlıklar yapıyor. Eskiden Acer monitör kullanıyordum baya kullanılmayacak gibiydi 60Hz modunda o yüzden şuanki monitörü özellikle 60Hz olarak aldım bu VA olmasına rağmen o kadar berbat bir gölge yapmıyor.300cd bence az o yüzden Philipsi eledim,
Hangi VA'yı kullanıyorsunuz ve ne yaparken göze batıyor ?
TLOU berbat bir örnek olmuş o oyunun dosyaları bozuk ben pcde oynadım msi pro mp243x ips ile monitörde normalde ghosting yok o oyunda hayvan gibi ghosting oluyor çünkü oyun bozuk.İnternetten dlss dosyası bul farklı sürümlerde oyun dosyalarındaki dlss dosyası ile değiştir sorun çözülüyor. Geri kalanı bilemiyorum.Monitörü üretildiği Hz nin altında kullanınca çok kötü gösteriyordu mesela bende PS4 var onu bağlıyorum ekrana 60Hz görüntü veriyor oyun bildiğin grafik hatası var gibi hissettiriyor FC oynuyorum adamların arkasında siyah başka adamlar oluyor TLOU oynuyorum hareket edersen grafik bozulması gibi garip gölgeler siyahlıklar yapıyor. Eskiden Acer monitör kullanıyordum baya kullanılmayacak gibiydi 60Hz modunda o yüzden şuanki monitörü özellikle 60Hz olarak aldım bu VA olmasına rağmen o kadar berbat bir gölge yapmıyor.