bende va aldımGeçen Va panel monitör aldım IPS öneriyor herkes ips le Va nin ne farkı var ? Hangisi daha iyidir
İPS daha iyi. Renkler daha canlı görünüyor.Geçen Va panel monitör aldım IPS öneriyor herkes , ips le Va nin ne farkı var ? Hangisi daha iyidir
Ne gibi farkları varbende va aldım
ips daha iyidir
Hm gene çok kötü değil ama değil mi kullanılır yani
görüntü renkleri ipste daha doğalNe gibi farkları var
IPS photoshop veya premier kullanıcaksan iyi ama oyun için çok gerekli bir şey deil bence 400 tl fiyat farkina degmez sayet oyun oynayacaksan tabiGeçen Va panel monitör aldım IPS öneriyor herkes , ips le Va nin ne farkı var ? Hangisi daha iyidir
O IPS ile oyun oynanmaz havaları geçti. Artık 1ms IPS monitörler var MPRT ile 7ms oluyor ancak bu fark ne ghosting yapar ne anlaşılır. Yani en mantıklı panel tipi IPSIPS photoshop veya premier kullanıcaksan iyi ama oyun için çok gerekli bir şey deil bence 400 TL fiyat farkina degmez sayet oyun oynayacaksan tabi
IPS oyun oynanmaz diye bir sey soylemedim. Benim düşüncem Va oyunda sıkıntı yaratmaz 1ms 144 hz aldıktan sonra sıkintı yok. Ips de sıkıntı yaratmaz sadece benim gözüm aradaki farkı tam anlamıyor bence çok onemli renkleri tam olarak görmem gerek gibi bir sıkintısı yoksa Va kesinlikle yeterli oyunda renkleri tam olarak almak için 400-500 tl fark vermeye değmez tabi bu benim fikrim.O IPS ile oyun oynanmaz havaları geçti. Artık 1ms IPS monitörler var MPRT ile 7ms oluyor ancak bu fark ne ghosting yapar ne anlaşılır. Yani en mantıklı panel tipi IPS
Zaten 400 500tl fark yok IPS ile VA arasında. Yani IPS çok daha iyiIPS oyun oynanmaz diye bir sey soylemedim. Benim düşüncem Va oyunda sıkıntı yaratmaz 1ms 144 hz aldıktan sonra sıkintı yok. Ips de sıkıntı yaratmaz sadece benim gözüm aradaki farkı tam anlamıyor bence çok onemli renkleri tam olarak görmem gerek gibi bir sıkintısı yoksa Va kesinlikle yeterli oyunda renkleri tam olarak almak için 400-500 TL fark vermeye değmez tabi bu benim fikrim.